TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
469
26.4.23 13:26

@Kulich6 me vysel TP podle apky stejne jako tobe, 24.12. :D (snad si te pamatuju dobre) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
26.4.23 13:30

@Blangie anoo :srdce:. Vím, že je to dle apky jen možná, ale ten datum se mi líbí 🤩 🧑‍🎄 🎄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
26.4.23 14:29

@needtobreathe Ahojky, zrovna nedavno jsem si rikala, ze ti napisu jak se mas 🤗 🙏🏻 dej vedet jak si dopadla na kontrole❤️ ja jdu az pristi patek🥵 jinak se citim uplne stejne jako ty 😁 jsem sobe sama uplne otravna, jak jsem lina, hnusna, oskliva, unavena😂 😂 ale tak snad je to normalni, uz jenom mesic to prezit🙏🏻 ja teda nezvracim, „jen“ mam zaludek na vode a nemam na nic chut.. cokoliv snim tak cely den krkam🥵 jo a trapi me nizky tlak🙄 kolik si vubec tt? Nejaky 10-11 vid? 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
26.4.23 15:33

@Garza : V minulém těhotenství mě prsa bolela jen do nějakého 5tt nebo 6tt, pak vůbec. A mám zdravé dítko. Vůbec nic to nemusí znamenat. Příznaky se postupně mění. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
26.4.23 15:34

@Blangie : Držím palce, ať je vše v pořádku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2281
26.4.23 16:02

@Rosiga já se právě bojím no. Ale vzhledem k dvoudenní nonstop nevolnosti kdy nejím nebo cokoliv sním, to přisuzuju těhotenství. Jen mám strach aby to nedopadlo jako minule no :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2281
26.4.23 16:03

@Kajiii434 já zažila u obou holek bolest jinak :nevim: u první jen bradavky a u druhé celá prsa. Uvidíme no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
26.4.23 16:06

@Kajiii434 dekuju moc, porad doufam :srdce: ale to vis stres je to neskutecny :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
26.4.23 16:29

@Garza všecko bude v pohodě :hug: :hug: :hug: já ti rozumím a chápu tě, ale vše bude v pořádku, malé taky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.4.23 17:20

@TerkaS98 jee to si hodna ze sis vzpomnela 😊
A presne si to vystihla..taky nezvracim, ale jinak se cejtim presne jak pises :roll: Az na ten nizky tlak, to me netrapi. Vim, zes psala, ze uz te to parkrat fakt potrapilo a omdlela si, vid..
Ano, podle posledni kontroly 8+5,a ted sedim v cekarne, tak uvidime co mi doktorka rekne za chvilku. Ty to mas terminove velmi podobne ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
26.4.23 17:26

@Kulich6 My právě měli docela půst tou dobou, proto mě ani nenapadlo, že bych mohla být těhotná, ale ovulace přišla asi dřív :lol:
@Blangie Mně to podle termínu styku vychází na 23. prosince, tak už jsme tři s podobným termínem :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
26.4.23 17:48

@needtobreathe Ano, ano, presne tak 🥵
Ja jsem dneska 8+1 takze kousicek za Tebou🤗 a tobe drzim moc palce, jsem uplne nervozni s Tebou😁 ale urcite bude vsechno v poradku, ozvi se ❤️ 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.4.23 18:08

Ahoj holky,
taky jsem to tu celé přičetla a držím všem palce ❤️já jsem momentálně v 6tt, termín dle aplikace taky 24.12🙈 na kontrolu jdu příští čtvrtek, tak už striham metr, pořád si to nechceme nějak přiznat… Doufám, že bude vše ok.

Ohledně týdne těhotenství - chápu, že se to mění na základě ultrazvuku, ale mění se to už i dle ovulace? Podle ms bych byla 5+4,podle data, kdy došlo k oplodnění 5+6. Rozdíl nepatrný, jen by mě to zajímalo, jak to vlastně je 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.4.23 18:12

@TerkaS98 jee tak to jsi opravdu jen kousicek za mnou 😊 Ja jdu z kontroly. Vsechno se zda v poradku. Pani doktorka byla pozitivni a naplnila me zase velkou nadeji :srdce: Hned se citim lip. Potvrdila mi 8+5, dostala jsem zadanku na screening, pristi tyden jdu na krev a dostala jsem tehotenskou prukazku. Tak je to zas o neco vic ofiko a ja tomu snad pomalu zacinam fakt verit :lol: Tobe taky drim palce na pristi tyden a jsem zvedava co nam napises :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.4.23 18:21

@Pepito1 jeee vanocni darecek 😀 :smiling_face_with3_hearts:

Uplne te chapu s tim priznanim si, ze jsi fakt v tom.. take s tim mam problem 😀

Nevim, jestli ti spravne rozumim.Ale UTZ je nejpresnejsi a odpovida nejvice datu poceti a tedy se da rict ovulaci. Treba ja jsem podle MS 9+3, ale minule na kontrole i nyni je plod o par dni mladsi. Dr rikala, ze jsem mela ovulaci pravdepodobne pozdeji nez v pulce cyklu. Coz ma pravdu, az asi 20.den. Snad je to z meho vykladu pochopitelne a nejsem uplne mimo, ale tak to chapu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí