TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
361
25.4.23 14:56

Ahojte holky, ty nevolnosti vám fakt nezávidím, ale věřte, že to brzo přejde :hug: Aspoň jsem to tak měla u syna v prvním těhotenství, kdy jsem hrozne zvracela a byla i na kapacce a pak to ze dne na den přešlo :dance: Teď jsem 7+4tt a zle mi bylo jen jeden týden, honem jsem začala pozobavat víc jídla a teď zas nic, tak musím rict, že mám obavy, aby bylo vše ok, kontrolu mam ve čtvrtek :zed: U syna to bylo furt něco a nechce se mi věřit, že bych měla takové štěstí na bezproblémové tehu :) A moc pomáhaly na nevolnosti ořechy, to mi poradili i v nemocnici, jsou hořké a tučné, takže rychle zaberou :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
25.4.23 15:55

T

Příspěvek upraven 26.04.23 v 12:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
25.4.23 16:34

Tak mám za sebou taky první kontrolu. Jsem v 7tt, mělo by to zhruba odpovídat poslední MS (dle MS bych měla být 6+4, ale na obrázku z ultrazvuku je 6+1), ale kdo ví, co bude. Šla jsem tam na WC a na toaleťáku jsem měla krev. Prej to může pořád ještě souviset s uhnizďováním. Mělo by to do konče týdne ustat. Nebo se to rozjede a bohužel. Srdeční akce nebyla moc zřetelná. A objednal mě až za 4 týdny. Což nechápu. Bude to pro mě hrozně dlouhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
25.4.23 16:40

@RenataS88 po tom vysetreni se může stát ze zakrvacis, jak tím utz podrazdi čípek a dělohu. Snad to bude v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
25.4.23 16:59

@RenataS88 žádný špatný myšlenky! Bude to v pořádku, ale chápu, že 4 týdny bude fakt strašně dlouheee :,(. Snad bude už hezké počasí a jarem Ti to uteče 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
25.4.23 16:59

@mksv Ono to bylo ještě před tím vyšetřením právě. Čekala jsem tam přes půl hodiny, tak jsem si tam odskočila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
25.4.23 17:01

@Kulich6 Děkuji za podporu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
25.4.23 17:12

@RenataS88 držím palce ale nemusí to nic být já mám za sebou čtyři těhotenství zdárné a u všech jsem krvácela teď jsem zatím měla krev jenom pár dní když se řešilo v nemocnici jestli nemám mimoděložní ale od tý doby co mi řekli že to není tak už nic ani špinění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
25.4.23 18:44

Tak já mám za sebou konečně kontrolu v 7+3 A bylo srdicko :dance:!

Další kontrola až za 4 týdny, tak to bude nekonečné. Nicméně byla jsem překvapena, ze mi udělali jen utz, ale nic víc.. žádná krev, rodinná anamneza, nic.. za ty 4 týdny mám už první screening, tak to budou řešit až tam asi. I prukazku dostanu až ten 12tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
25.4.23 18:56

@Banila Gratuluju, to jsou skvele zpravy 😍 😍!!
Me taky na prvni kontrole delali jen ultrazvuk potvrdili srdicko, a stery na kvasinky (mela jsem problem). Pristi patek jdu na druhy ultrazvuk (po 3tydnech), ale na lacno jit nemusim, takze krev mi asi brat nebudou. A pak za dalsi 3tydny (na konci 1tr) vsechny velke odbery a screening, a rovnou asi i prukazku. Kazdy doktor to asi dela po svem, vi ze je to v tom 1tr buď a nebo, takže hodne z nich to prave nechava az na konec 1tr. To cekani je ale nekonecne🥵

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
25.4.23 19:58

Ahoj, tiše jsem zatím pozorovala a stihla si ještě vytvořit nový profil (původní jsem už nechtěla, řešila jsem tam staré věci), ale přidávám se k vám :) Jsem aktuálně 4+6, dr. mě objednal až na 10. 5., tak snad bude vše ok. Při prvním jsem to vůbec neřešila, ale teď mám ze všeho pořád obavy🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2281
25.4.23 20:01

@Kulich6 mě snad od vynechání. Ale je to na střídačku s bolestí prsou. Dva dny prsa, pak nebolí, ale je mi zle :zed: Dneska extrém. Celý den mi je zle než se najím, a i potom co se najím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
25.4.23 20:16

@TerkaS98 Dekuju! Jak jsem viděla to srdicko, tak me to úplně dojalo. :hug:

To čekání je strašně dlouhy no :/. Už jsem i premyslela o koupi angelsounds, abych byla v mezicase více v klidu, ze je všechno v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
25.4.23 20:26

@Brbra :mavam: :mavam: vítej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
25.4.23 20:51

@Banila Vid, ja se taky rozplakala, byla jsem uplne v soku z toho ze je to realne ❤️ 🥲

A myslis, ze by to fungovalo takhle brzo? Ja prave uz na nejake domaci utz koukala, a vzdy zarucovaly presnost az tak od toho 12tt, rikam si aby nas pak jeste nerozhodilo, kdyz to nebude presne fungovat 🤷🏼‍♀️ ja mam ted takovou mantru proste nejak prezit kveten (klidne ho prospat 😂). 30.5. koncim 1tr, tak se tesim, ze budu mit jistotu, ze uz se toho tolik stat nemuze, a taky ze snad trochu vymizi tehotenske nevolnosti a jine parady 😁 💪🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí