Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@1Hani @Kajiii434 holky moc dekuju, uz jsem klidnejsi ze je to normalni 😪 kdyby se to vratilo, nebo byla krev jak pisete, tak zavolam doktorovi, ale zatim to vypada, ze je to v poradku🙏🏻
@Kajiii434 Vyzkousej Antimel, jsou to zazvorove tabletky, normalne z lekarny. Me nic jineho nepomaha, ale tohle je jistota🙏🏻 😘
@Garza Krasne, moc gratuluju😍 😍 😍
@TerkaS98 : Stalo se mi to víckrát. Jednou i kapka čerstvé krve. A doktorka říkala, že je to tím, jak je děloha překrvená. Tím, že se to stalo jednorázově a jen trochu, řekla mi, ať jsem v klidu. Jen mám trochu zvolnit. ![]()
Na tabletky se podívám, děkuju. Já to tak měla i u prvního, takže vím, do čeho jdu. ![]()
Holky já dneska taky u lékaře podle ms 6+4 a dnes už bylo vidět i srdíčko
@Kajiii434 tak krev by me uz opravdu vydesila 🙄 ale je pravda, ze telo prochazi hodne zmen, takze urcite je hodne veci normalnich.. kazdopadne dekuju za info❤️
Jinak ja sice nezvracim, ale zaludek mam jak na lodi, plus me teda trapi prujmy = neustala bolest bricha = panika ze neni neco v poradku😁 takze kolotoc, ale uklidnuju se tim, ze kdyz jsou priznaky je i miminko💪🏻 ty se drz, a vitaminy zkus, beru je na zaludek jako SOS uz leta🙏🏻 😘
Tak holky, já čekám v nemocnici, moje gynekoložka mě sem poslala, protože se jí nezdála srdeční akce. Plod odpovídá úplně přesně podle oplodnění na 7+0. Tak držte palce, jsem nervní.
Ahoj holky, můžu se přidat? Dnes mi vyšel tt ☺️ 🙏 takže pokud vše bude jak má, termín bych měla mit 30.12 ☺️ 🙏
Holky a taky se vám občas tak špatně vstává? Já tedy nejsem štíhlá, jsem po dětech trochu při těle ( nic hrozného) ale břicho se mi už trochu zvětšilo a občas mám pocit že mi „překáží“ coži přijde nesmyslně brzy. A nějak to nechápu. Mamka mi tvrdí že to bude tím že se určitě na ultrazvuku dozvím že budu mít dvojčata ( tím že mi je aktuálně nejvíc zle že všech těhotenství a mám už větší břicho což je prostě brzo). Ale podle mě to je blbost.
@Káč1234 držím moc palce!!! Žádný špatný myšlenky!!! Vše dobře dopadne ![]()
@Garza ale když jsem byla u doktorky byl vidět jen jeden Vacek a jeden plod bez srdeční akce. Takže tím je víc mimin vyloučeno ne?