TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2483
23.4.23 21:27

Holky chci se zeptat, mate nektera zkusenosti s hnedym vytokem v tehotenstvi? Mela bych dneska byt 8tt a ted jsem na zachode zjistila, ze slabe hnede spinim. Nechci hned panikarit ale docela me to vydesilo😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
23.4.23 21:33

@TerkaS98 měla jsem jeden den na papíře krev - nitky. Celý den jsem pak prolezela a přešlo to. Když by to u tebe nepřestalo, tak bych jela do špitálu, popř. bych jela hned, pro jistotou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
23.4.23 21:34

@Džejn10 :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: vítej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
23.4.23 22:59

@TerkaS98 hnědé špinění je ok neměla by být kre červená ale ani červená krev nemusí nic být věř mi já s tím mám bohaté zkušenosti neměla jsem těhotenství bez krvácení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
23.4.23 23:40

Tak holky, čtu vše ale trošku se v tom ztrácím. Každopádně Všem které zítra čeká kontrola držím palce, jdu i já. Dost se bojím ale po dvou potratech člověk počítá se vším.
Moc bych si přála aby nám to Všem vyšlo. 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
24.4.23 05:54

Ahoj holky, moc gratuluju všem co se přidávají :*.
Já v práci šéfovi to řeknu po kontrole 8.tydne. vydržela bych to až fk konce 1tr. Ale budu potřebovat pouštět na kontroly a přišlo by mi hloupé pořád si vymyslet kam musím. Navíc bych pak ráda chodila třeba na jednoho dopoledne v týdnu, protože mám skvělou práci. Ale to se ještě uvidí, jak se mi bude pak chtít 🤗.

Jinak jsem dnes v 5+0 a zatím kromě bolesti v podbřišku, únavy a nafouknutí nemám žádné jiné příznaky. Na nevolnost mi byly doporučené zázvorové bonbóny nebo že mám u sebe mít zázvorové lízátko třeba v autě.

Joo a jen to tu čtu, tak skoro brečím, jak mi to přijde krásný :srdce:. Takže možná další přiznak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
24.4.23 06:22

Já teda příznaky pořad postrádám 🙄 jediný co tak citlivá prsa, břicho neboli prakticky vůbec, špatně mi je tak nárazově a to nevím jestli má vůbec něco společného s tehotenstvim, únava není, precitlivelost v žádným slova smyslu neni, žádný chute, nic! Vždyť to snad ani není mozny sakraaaaaa 😵‍💫

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
24.4.23 06:36

@lovean @Rosiga moc dekuju holky, trochu jste me uklidnily 😘 krev to nebyla, ani naznak do cervena nebo ruzova… a ted to zatim vypada, ze to prestalo, tak snad to bude dobre a vsechno je v poradku🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
24.4.23 08:26

@TerkaS98 ahoj, já včera mírně krvácela, tak jsem raději zajela k lékaři. Tam vše v pořádku…alespoň mi potvrdili těhotenství s náznakem srdeční akce :srdce: a nasadili mi utrogestan+ ascorutin a klidový režim. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
24.4.23 08:29

Ahoj holky,
tak se po delší době také hlásím :). Musím říct, že poslední dva týdny byly peklo :roll:. Bylo mi šíleně zle, zvracení několikrát denně a do toho jsem chytla nějakou virózu, takže bolest v krku, teploty a pěkně doma na neschopence :roll:. Každý den od rána mi bylo celý den zle, bylo to šíleně ubíjející, kdyz člověk neví, kdy to skončí. Momentálně jsem ještě raději tenhle týden doma, doktorka mě raději hned nechce hnát do kolektivu, že jsem oslabená, ale nevolnosti pořád zůstávají.
Tak držím palce holky, ať to vše zvládneme a vítám nové budoucí maminky :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
24.4.23 09:14

@Kulich6 já podla Ms by som Mája byt 5+1 🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
24.4.23 09:35

@TerkaS98 : Tmavá krev se „stará“, není čerstvá. A může se to stát. Dokud nezačneš víc špiniz nebo krvácet, nestresovala bych se tím. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
24.4.23 09:41

Já si na UTZ kontrolu počkám až do 9.5., tak jsem dnes aspoň zkusila další test. Testovací čárka vyběhla rychleji než kontrolní a je i silnější než kontrola. :srdce:
Dnes jsem 5+4tt, takže termín porodu kolem 20.12. Zatím žádné zlepšení nevolností nepřichází. :? Tak uvidíme, jak to půjde dál. Zatím jsem zhubla 2 kg. :roll: Dneska zkouším zázvorová lízátka, ale ani to není žádná sláva. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2281
24.4.23 09:59

Ahoj holky, takže dneska 6+1tt ne 6+0tt :lol: a byla vidět i :srdce: akce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
24.4.23 10:05

@Garza jupiii❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie