Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lusi123 Jee tak super ❤️ Jaktoze ordinuje v sobotu?😳 mas fotku?
@mksv je to soukromá ordinace a jednou za 14 dni v sobotu mají i dopoledne. Taky jsem byla překvapena
fotecku nemám, ale blbnuly jim dnes počítače, ani objednat mě nemohli, tak prý v až přijdu na tu krev. Aspoň ze ultrazvuk šel normálně ![]()
Holky berete vitaminy? Já zatím jen listovku, ale dost mě tenhle týden bolí hlava a musím to kočírovat Paralenem, aby se mi nerozjela migréna, tak třeba by zabraly ty vitaminy ![]()
@Lusi123 Ja beru MamaVit s DHA, brala jsem před tím MimiStar a pomohl mi otěhotnět, tak věřím, že toto je také dobré
.
@Kulich6 já moc na babské rady nedám… Spíš už mě to psychicky ničilo, protože starší se povedl na poprvé, ale má jiného tatínka
@mksv měla bych být 6+6tt, tak snad půjde vidět to, co má být vidět.
@Rosiga věřím, že je to o psychice, nemuselo to být babskýma radama, jen jsem si vsugerovala, že to proste vyjde.
Bohužel měsíce se nám nedařilo a za radu „nemyslí na to“ bych vraždila… Kdo to nezažil, nepochopí.
@Kulich6 no tahle rada je šílená. My začali plánovat dovolenou, už jsme ji měli vybranou, do toho se nám blíží svatba. Možná i to zafungovalo, ale nikdy jsem před MS netestovala, myslela jsem na to, ale nebyla jsem tím posedla. BT jsem vydržela měřit asi 2 měsíce
Dnes v noci jsem se probudila úplně se spocenym trickem, sla jsem curat a do chvilky silena nevolnost, zimnice neskutecna. Myslela jsem ze půjdu zvracet ale nakonec to tak do 10 min přešlo a dobrý. Nestalo se vám to taky někomu? Trochu mě to vyděsilo.
@mksv není to nízkým tlakem? Mě se stalo to stejné, válela jsem se v koupelně po podlaze a chladila se a na obličej si dávala vodu 😂 v těhotenství je nižší tlak než normálně, já si musím dat každý den kafe, jinak se mi to stává ![]()
@mksv Anoo to se mi stane nekolikrat do tydne, skoro kazdy den prevlekam pyzamo jak se spotim… a paradoxne mi je nejvic blbe od zaludku, kdyz se v noci probudim a musim na zachod 😄 nevim cim to je, mozna tim tlakem jak pisou holky? Ja tohle same mela pri panickych atakach, tak me to taky prekvapilo..
@TerkaS98 já taky pyzamo teď prevlikam skoro denně ale ta zimnice s tou extrémní nevolnosti mě strašně rozhodila. Ale teď je mi lip když vím ze nejsem sama a ze je to proste asi jeden z projevu 🙏🏼
@mksv mě teda ne, ale díky těhotenství spím o poznání lépe než před. Možná to bude tlakem a ono i to počasí tomu všemu moc nepřidává
Já spím od 9 10 hodin do 1 pak záchod dobrý v půl 3 záchod už se cítím divně tak si vezmu rohlík nebo banán. Kolem 4 usnu a v 5 vstávám na léky. Usnu tak v 6 a v 9 se budím. Buď se mi motá hlava nebo mám žaludek na vodě. V pátek jsem měla migrénu až jsem zvracela. Takže žiju především na pečivu a banánech s mokrým hadrem na hlavě. I z toho už jsem asi vyšťavená jak citrón. Doufám, že to brzo přejde a budu si to těhotenství spíš užívat.
A zpocená jsem taky každou noc. Ráno už se nemůžu ani cítit. Všechno mi smrdí nebo zase až moc intenzivně voní.
Tohle těhotenství je ze všech nejintenzivnější.
@lovean zítra budu 6+0tt teda dle MS, tak uvidím, co tam uvidí ![]()