Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@TerkaS98 ke Koubkovi ten je zlatý.
U Hatašové jsem byla s prvním těhu. Do porodu byla hodná, ale na kontrole v 6nedělí byla nepříjemná. Tak jsem byla pár let v Rce v ambulanci.
Tak to se kouknu.
Za mě bylo u porodu vše ok, ale jak jsem se dostala na oddělení tak už to šlo z kopce. Sestry ti dávají protichůdné informace a pak jsou nepříjemné když to neděláš zrovna podle nich. ![]()
@penalda Jooo Koubek je skvely, zaucoval prave nekolik let Kozaka, takze maji i stejny pristup😍 🙏🏻 ja od Hatasovy utekla, kdyz mi nasli cystu na vajecniku, ted v lednu, a jeji prvni reakce byla, ze pujdu na operaci a vezmou mi vajecnik, a ze vlastne nemuzu otehotnet protoze neovuluju 🤦🏼♀️ asi nemusim rikat jak jsem z toho byla spatna.. rekla jsem, ze k ni uz nepujdu. Presla jsem ke Kozakovi, ten vsechno vyvratil, a mesic na to jsem otehotnela 😁
Ono je to opravdu vsechno o lidech, na blba muzes narazit kdekoliv 😤 mne se i v ty Roudnici libi, ze nabízejí modernejsi formy porodu (porody ve vane, aroma terapie, napářky, a podobne) a i jejich nadstandartni pokoje, to mas uz pocit ze nejsi ani v nemocnici 😁 tak jukni, jeste si urcite napiseme 😁 😘
Ahoj holky,
Já jsem měla poslední menstruaci 16.3., testy pozitivní a to výrazně, ale píchání v pravém podbřišku. Tak jsem šla raději na gyndu. Doktor neviděl nic krom cysty na pravém vaječníku, mluvil něco o žlutém tělísku. A že prý je asi ještě brzy. Byla jsem ten den 4+4tt. Dr má teď 14 dní dovolenou a já nevím jestli občasné ostré pichnutí v místě cysty je ok nebo jestli mám vyvádět. Mimo to mě ještě prý musel informovat o možnosti mimoděložního těhotenství. Tak jsem teď dost vystrašená. Měla jste některá to samé či něco podobného? Já jsem normálně hroznej plašan a v tomhle případě je to o to víc. ![]()
@Luccy00 ahoj, byla jsem taky 4+4 a byl vidět v děloze gestacni vacek. Pro tvůj klid bych klidně třeba za týden zasla na pohotovost pokud budes mít stále ty bolesti a tam ti udělají utz a řeknou jestli je něco vidět nebo ne
@Luccy00 Ahoj, mě v minulosti takhle brzo ještě ani neviděli, že je to umístěné v děloze. Taky jsem byla jednou na pohotovosti s bolestí (a protože jsem byla trochu nedockava), navíc tam mají v nemocnici lepší ultrazvuk, než moje doktorka, tak jsem si říkala, že je větší šance, že něco už uvidí.
Čekat 14 dni na to jestli to náhodou není mimo mi přijde moc
@TerkaS98 tak jsem koukala no mají to pěkné. Ale co mě zarazilo jsou tří lůžáky to už se mi zdá moc. Dvoulůžák byl fajn v tom, že jsme si vzájemně hlídali miminka když bylo potřeba někam odskočit nebo se jít osprchovat. ![]()
@TerkaS98 @penalda tak jsem tayk koukala na porodnici v Roudnici, mám to docela blízko. Ale nakonec zůstanu u České lípy..
![]()
Ahoj holky tak já taky dnes byla na kontrole a doktor říkal, že odpovídá 6+5, ale dle kalendáře mi to taky vychází na 7+4, velikost prý 8,32mm a srdíčko bouchalo o sto šest ☺️ za tři týdny kontrola a mezitím na krev a objednat se na screening ![]()
I když mi to vychází, že by mělo být o týden starší tak si z toho moc nedělám, kdyby byl v něčem problém doktor to řekne ![]()
@penalda jooo ten triluzak musi byt zazivky 😁 🤦🏼♀️ my premyslime o tom nadstandardu, neprijde mi to ani cenove tak hrozne, na to ze mas vlastni koupelnu a postel pro manzela, ale uvidime 🤷🏼♀️ maji ted myslim 4.5. den otevrenych dveri, tak se mozna pujdu juknout😁
@Frey0369 tyjooo a od kud jsi? 😘
@Cahova.an hlavne ze je srdicko, to bude dobre, mohla byt pozdeji ovulka 😍 ❤️
@TerkaS98 já v Roudnici rodila první a nemůžu si nijak extra stěžovat a to jsem šla i docela připravena, že přesně vím co chci, porodní přání jsem s nimi i konzultoval předem a klidně bych tam šla rodit znova, takže za mě doporučuju
zato Litak už nikdy víc, tam jsem dojela, když jsem už byla v akutní fázi spontánního potratu a ten přístup…hrozný, nikdy víc, celkově s tou nemocnicí nemám vůbec dobrý zkušenosti
Já hlavně chci u porodu svoji dulu, už mám i vybráno jakou, první dítě jsem rodila, když byl covid a nešlo to a doteď mě to mrzí, tak teď si to chci vynahradit
Takže to je za mě i důležitější než výběr porodnice i když ta je samozřejmě taky důležitá ![]()
@Hominka dekuju za zpravu, a potvrzeni toho co slysim uz po nekolikaty ❤️ 😁 my mame v Litaku spatny zkusenosti, snad s kazdym oddelenim, takze jsem byla taky rozhodnuta, ze tam nebudu 🤦🏼♀️
Koukam kolik nas je z Litomericka, ten svet je opravdu maly 😁 👍🏻 ❤️