TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4855
19.4.23 13:36

@TerkaS98 ke Koubkovi ten je zlatý. :andel: U Hatašové jsem byla s prvním těhu. Do porodu byla hodná, ale na kontrole v 6nedělí byla nepříjemná. Tak jsem byla pár let v Rce v ambulanci.
Tak to se kouknu. ;) Za mě bylo u porodu vše ok, ale jak jsem se dostala na oddělení tak už to šlo z kopce. Sestry ti dávají protichůdné informace a pak jsou nepříjemné když to neděláš zrovna podle nich. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
19.4.23 15:07

@penalda Jooo Koubek je skvely, zaucoval prave nekolik let Kozaka, takze maji i stejny pristup😍 🙏🏻 ja od Hatasovy utekla, kdyz mi nasli cystu na vajecniku, ted v lednu, a jeji prvni reakce byla, ze pujdu na operaci a vezmou mi vajecnik, a ze vlastne nemuzu otehotnet protoze neovuluju 🤦🏼‍♀️ asi nemusim rikat jak jsem z toho byla spatna.. rekla jsem, ze k ni uz nepujdu. Presla jsem ke Kozakovi, ten vsechno vyvratil, a mesic na to jsem otehotnela 😁
Ono je to opravdu vsechno o lidech, na blba muzes narazit kdekoliv 😤 mne se i v ty Roudnici libi, ze nabízejí modernejsi formy porodu (porody ve vane, aroma terapie, napářky, a podobne) a i jejich nadstandartni pokoje, to mas uz pocit ze nejsi ani v nemocnici 😁 tak jukni, jeste si urcite napiseme 😁 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
19.4.23 15:23

Ahoj holky,
Já jsem měla poslední menstruaci 16.3., testy pozitivní a to výrazně, ale píchání v pravém podbřišku. Tak jsem šla raději na gyndu. Doktor neviděl nic krom cysty na pravém vaječníku, mluvil něco o žlutém tělísku. A že prý je asi ještě brzy. Byla jsem ten den 4+4tt. Dr má teď 14 dní dovolenou a já nevím jestli občasné ostré pichnutí v místě cysty je ok nebo jestli mám vyvádět. Mimo to mě ještě prý musel informovat o možnosti mimoděložního těhotenství. Tak jsem teď dost vystrašená. Měla jste některá to samé či něco podobného? Já jsem normálně hroznej plašan a v tomhle případě je to o to víc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
19.4.23 15:35

@Luccy00 ahoj, byla jsem taky 4+4 a byl vidět v děloze gestacni vacek. Pro tvůj klid bych klidně třeba za týden zasla na pohotovost pokud budes mít stále ty bolesti a tam ti udělají utz a řeknou jestli je něco vidět nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
19.4.23 16:20

@Luccy00 Ahoj, mě v minulosti takhle brzo ještě ani neviděli, že je to umístěné v děloze. Taky jsem byla jednou na pohotovosti s bolestí (a protože jsem byla trochu nedockava), navíc tam mají v nemocnici lepší ultrazvuk, než moje doktorka, tak jsem si říkala, že je větší šance, že něco už uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
19.4.23 17:10

Čekat 14 dni na to jestli to náhodou není mimo mi přijde moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
19.4.23 17:11

@TerkaS98 tak jsem koukala no mají to pěkné. Ale co mě zarazilo jsou tří lůžáky to už se mi zdá moc. Dvoulůžák byl fajn v tom, že jsme si vzájemně hlídali miminka když bylo potřeba někam odskočit nebo se jít osprchovat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
19.4.23 17:17

@TerkaS98 tak to je hrozný takhle tě děsit :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
19.4.23 17:51

@TerkaS98 @penalda tak jsem tayk koukala na porodnici v Roudnici, mám to docela blízko. Ale nakonec zůstanu u České lípy.. :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
19.4.23 18:40

Ahoj holky tak já taky dnes byla na kontrole a doktor říkal, že odpovídá 6+5, ale dle kalendáře mi to taky vychází na 7+4, velikost prý 8,32mm a srdíčko bouchalo o sto šest ☺️ za tři týdny kontrola a mezitím na krev a objednat se na screening :)
I když mi to vychází, že by mělo být o týden starší tak si z toho moc nedělám, kdyby byl v něčem problém doktor to řekne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
19.4.23 18:55

@Cahova.an gratuluju děláš dobře, že nestresuješ. :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
19.4.23 19:53

@penalda jooo ten triluzak musi byt zazivky 😁 🤦🏼‍♀️ my premyslime o tom nadstandardu, neprijde mi to ani cenove tak hrozne, na to ze mas vlastni koupelnu a postel pro manzela, ale uvidime 🤷🏼‍♀️ maji ted myslim 4.5. den otevrenych dveri, tak se mozna pujdu juknout😁

@Frey0369 tyjooo a od kud jsi? 😘

@Cahova.an hlavne ze je srdicko, to bude dobre, mohla byt pozdeji ovulka 😍 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
19.4.23 21:50

@TerkaS98 já v Roudnici rodila první a nemůžu si nijak extra stěžovat a to jsem šla i docela připravena, že přesně vím co chci, porodní přání jsem s nimi i konzultoval předem a klidně bych tam šla rodit znova, takže za mě doporučuju :palec: zato Litak už nikdy víc, tam jsem dojela, když jsem už byla v akutní fázi spontánního potratu a ten přístup…hrozný, nikdy víc, celkově s tou nemocnicí nemám vůbec dobrý zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
19.4.23 22:06

Já hlavně chci u porodu svoji dulu, už mám i vybráno jakou, první dítě jsem rodila, když byl covid a nešlo to a doteď mě to mrzí, tak teď si to chci vynahradit :D Takže to je za mě i důležitější než výběr porodnice i když ta je samozřejmě taky důležitá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
20.4.23 06:35

@Hominka dekuju za zpravu, a potvrzeni toho co slysim uz po nekolikaty ❤️ 😁 my mame v Litaku spatny zkusenosti, snad s kazdym oddelenim, takze jsem byla taky rozhodnuta, ze tam nebudu 🤦🏼‍♀️
Koukam kolik nas je z Litomericka, ten svet je opravdu maly 😁 👍🏻 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky