Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Potvora22 já měla 0,4 cm v 6+0 a 0,8 cm při stáří 6+6 a už bylo srdíčko.
To si se asi přeslechla neříkala spíš 0,2 cm? Asi si měla později ovulaci to bude dobrý neboj. ![]()
@penalda možná, fakt netuším. Prostě je menší než by mělo být no
@penalda ale pozitivní test jsem už měla před týdnem a pěkné čárky, žádný duch na testu
@Potvora22 máš to podobně jako já. Taky jsem měla hrozný strach. Podle ms bych měla být nějaký 6+6, ale to nejsem podle velikosti.. je to zatim prcek a má taky cca 0,2. takže 3.5. jdeme znovu a modlím se za srdíčko abych byla klidná že je vše v pořádku. Držím palečky aby srdíčko bylo také co nejdřív..
![]()
@Frey0369 a co ti k tomu doktor/ka řekl/a? Mě se doktorka neznepokojovala ale tím že vím že se to stává že se mimco přestane vyvijet, tak jsem nesvá z toho no. U předchozích děti jsem to neměla. Teda u prvního jsem byla pozvána v 5 týdnů a to nebylo vidět vůbec nic, tak jsem se bála mimoděložního ale to byl sotva viditelny duch na testu. V den očekávané ms. Takže to bylo evidentně později. Kdy jsem otěhotněla. Ale teď byly krásné čárky, skoro stejně silné jako kontrolní už před týdnem a teď tohle. Kdybych otěhotněla později tak přece nebudou tak silné čárky tak brzo ne?
@Potvora22 mě k tomu právě skoro nic neřekla.. jen že se uvidíme za dva týdny, aby jsem měli nějaké datumy.. tak jsem z toho furt taková smutná. Já vlastně testovala až tyden po zpožděné ms a kdoktorce jsem šla za 10 dní po testu… a je fakt maličký. Tak uvidíme no. Já se uklidnuji tím že to určitě bude v pořádku. Aspoň nejsem sama v téhle hnusné nejistotě… ![]()
@Frey0369 mě řekla jen že je malý, a že díky tomu nedokáže určit jestli je nebo není srdeční akce, ale že jsem mohla otěhotnět třeba o týden později. Že mě objedná za týden na kontrolní ultrazvuk
@Potvora22 tak tohle mě neřekla.. kdyby mi to řekla tak jsem ještě víc nervozní.. ![]()
Blby je když člověk ví kdy otěhotněl a ten utz proste nesedi. Já sla na kontrolu minule 7+4 a nález odpovídal 6+2, ale doktorka řekla ze je tam srdíčko a tím pádem to nemám řešit. Neřešila jsem ale zároveň jsem věděla ze není mozny aby to bylo o 9 dni mladší protože jsem proste věděla kdy byla ovulace. Už tehdy jsem teda tusila ze to asi úplně dobře nedopadne. Přikladam fotku z tehdejšího utz jen pro ilustraci.
Oběma vám držím palce, aby se tam miminko objevilo a všechno bylo v pořádku🙏🏼 ❤️
@mksv vím že je to asi citlivé téma ale tehdy to bylo ZT? protože já taky přesně vím kdy ovulace byla a proto mě to děsí.. ![]()
Tak já nevím kdy byla ovulace. Cyklus mám rozházeny ale posledni ms byla 6.3 snažili jsme se 19.3, 21.3 a 26. 3. Další ms jsem měla dostat v rozmezí 4.-11.4 první pozitivní test jsem měla 8.4. A další jsem si dělala 11.4 a ten vypadal Takhle. Tak nevím no.
Tak já měla poslední ms 1.3. s tím že potvrzená ovulace byla 16/17.3. a očekávaná ms měla přijít myslím 30.3. test jsem dělala 7.4.. Tak já nevím.. už aby bylo 3.5.. ![]()