TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2476
17.4.23 20:11

@kudlanka96 mne je poslednich par dni hrozne 😓 naprosto silena unava, zaludek na vode po kazdem jidle nebo kdyz se dele jak 2h nenajim, pretrvavajici mykoza, bolest v podbrisku, a kazde rano prujmy… takze zatim si to opravdu uzivam 😂 👍🏻 A fakt jsem furt ve stresu aby bylo vsechno v poradku, na dalsi kontrolu jdu az 5.5. 🤧

Presne, a my to budeme mit taky krasne za sebou😍 mamka je 29.10., ja 4.11., segra 12.11., manzel 21.11., a miminko zatim vypada na 5.12. 🤗 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2476
18.4.23 08:38

Holky chci se zeptat, boli Vas podbrisek? Ja jsem dneska 7+0 a cekala jsem, ze tohle trochu vymizi, ale furt me proste picha v podbrisku jako pred ms 🙄 mam teda prujmy, takze nevim co z toho muzou byt streva, ale i tak se vzdycky leknu jestli je to v poradku🤦🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
18.4.23 08:50

@TerkaS98 já myslím ze v určitě míře je to proste normální, ta deloha se neskutečně roztahuje, teď už má u tebe třeba dvojnásobnou velikost a to proste nejde úplně bez bolesti. Cely se to tam chystá na miminko, všechno to pracuje, vazy, svaly, prokrvení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
18.4.23 08:50

@TerkaS98 Jojo podbrisek mě pobolívá celou dobu každý den :) taky jsem si myslela, ze to vymizí a ono nic :D ale zase nic jiného mi velice není, jen jsem víc unavená a trochu bolí prsa, ale žaludek zatím v pohodě.. Tak uvidíme jestli se to změní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
18.4.23 08:51

@TerkaS98 Mě ano. První týdny to byl nepřetržitý tlak, už před MS. Teď už spíš jen občas pichnutí nebo takový tah. Žaludek na vodě a trávení taky hrůza. Po všem nafouklá a taky spíš průjem. A hrozný hlad, ale pak si něco dám a moc toho nesním. A tak pořád dokola. Říkala jsem si, že ty nevolnosti se moc nezhorsuji, ale dneska ráno mi to dalo zabrat. Ale zatím jsme nezvracela. S první jsem zvracela celý dny 5 měsíců 😬

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2476
18.4.23 09:33

Dekuju holky, jste me trochu uklidnily, nojo prvorodička, řeší každé píchnutíčko 😁 ❤️

Jinak @kaaroollka uplne si popsala muj nynejsi stav, mam vsechno jak pres kopirak 😂 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
18.4.23 09:52

@TerkaS98 Taky mě bolí, ale doktor říkal, že je to v pořádku. Dokonce před týdnem, někdy kolem 5+0 to byly fakt křeče, že jsem si myslela, že jsem potratila, protože furt lehce krvácím, ale na konci týdne jsem byla pak na té kontrole a doktor říkal, že je vše ok, tak asi to je všelijaké, no.. :D a to jsem si nikdy dřív nepřipadala jako taková cíťa na bolest..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
18.4.23 10:00

@TerkaS98 me teda podbrisek nebolí, ale prujem mám taky :lol: Trošku jsem to pricitala tomu, ze jsem minuly týden byla v Asii, ale mám to jen ráno, tak to bude spis tehu :roll:

jinak jsem taky pořad nafoukla po vsem co sním jak píše @kaaroollka a musím si zvyknout mít neco na zub pořad po ruce, v kabelce a tak. Protože jak si neco nedam hned, když je potřeba je to blby :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
18.4.23 10:14

Mě teda jak kdy občas mě tam píchne nebo tlačí. Minule jsem se šla kousek projít a začalo mě tam tak bodat, že jsem si musela na chvíli sednout a počkat až to přejde. A pak zase jen sem tam něco. Včera večer mě projela na pár vteřin bolest v jizvě po nástřihu a pak byl zase klid. Průjem mám od začátku teď už je to trošku lepší. A žaludek na vodě a citlivý nos od velikonoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2281
18.4.23 10:14

Podbřišek mě bolí lehce od včera, nic extra. Bojím se po minulém měsíci, ale zase na druhou stranu se uklidňuju tím, že se napíná děloha. Dneska bych měla být 5+1
Myslím si, že je jedno jestli je žena prvorodička nebo ne, každá se bojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
18.4.23 13:10

Tak mám za sebou kontrolu. Podle ms bych měla být 6+1 ale mimco je maličké a nebyla vidět srdeční akce, takže za týden kontrolní ultrazvuk a uvidí se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
18.4.23 13:16

@Potvora22 budu držet pěsti ať je tam :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
18.4.23 13:19

@Potvora22 gratuluji. :) a chci se zeptat, na srdíčko je ještě brzy, ne? V těchto chvílích záleží na každém dni. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
18.4.23 13:29

@Mera16 právě že už by v tomhle týdnů srdeční akce měla být a mimco bylo menší než má byt tuším 2,2 cm říkala, že měří. Takže se spíš bojím ZT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
18.4.23 13:36

Ahoj holky,

Na začátek bych chtěla všem pogratulovat🤩 je to zázrak.
Já byla dnes na kontrole, týden zpoždění a hodně mě bolí břicho, na testu čárky jak 2 dálnice. Doktor mi dnes řekl, že jsem přišla brzo a nic tam není. Že mám velkou cystu na vaječníku a vedle toho něco je. Že prý to může být folikul nebo něco, ale že neví co. Trochu se bojím, aby to nebylo třeba mimoděložní. Moc mě teda neuklidnil😁 do toho v červnu dělám státnice, takže se bojím, aby vše bylo v pořádku.
Jinak prsa mě začínají fest bolet, žaludek na vodě, křeče jak při ms, ale ta nikde. Tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí