Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A když už tu máme takové tema
Je někdo z Brna a už přemýšlí nad porodnici? Všechny kamarádky rodily ve fakultce a byly relativně spokojené (hodně to ovlivňuje kdo má zrovna službu). A už víte kam na prvotrimestrální screening? ![]()
@gemini1313 chci na Obilnak, byla jsem tam už s prvním a jako dobrý, ale chci právě ještě tu dulu a když to teda půjde, tak ambulantně domu, na tom porodním byli všichni dobří, ale to šestinedělí už je slabší teda no
@gemini1313 určitě obilnak a na screening asi prenatal na veveri
Ahoj, tak po dnešní kontrole zatím nejsem moc moudrá. Mám potvrzené, že těhotenství je v děloze, na ultrazvuku byl docela velký váček. Nejdřív jsme v něm nic moc neviděly, pak tam doktorka možná něco objevila, ale jistá si nebyla. Tak mám přijít za týden znovu. Ale zatím neztrácím naději. Ona nemá nejlepší ultrazvuk 🙈
@mksv Podle ovulace, mohla být max o pár dní později. 14 DC nejsilnější ovulacni test.
Ahoj můžu se k vám přidat? Bylo podezření na mimoděložní protože jsem měla tekutinu v děloze už jsem byla několikrát v nemocnici jednu noc jsem tam dokonce ležela ale těhotenství je v děloze ale včera byl vidět zatím jenom gestacni a žloutkový váček v pondělí jdu ke svojí doktorce. Jinak je to neplánované 5 miminko.
@Potvora22 Jsem z toho asi čím dál víc špatná. Příští týden se rozhodne no. Tak ti taky držím palce.
@lovean Ahoj, vítej 😊 Držím palce ať je vše v pořádku a teda pátý kousek, to je mazec 😁
Holky je tu některá která do těhotenství ještě kojí dítko co má doma? Taky vás to bolí? Já u přisátí vidím všechny svatý a celou dobu to je krajně nepříjemné.
@kaaroollka zlato to me moc mrzi, ze nemas pozitivnejsi zpravy 😥 ale urcite to bude v poradku🙏🏻 ❤️ jestli ma doktorka starsi ultrazvuk, tak to muze byt tim✊🏻
@Potvora22 také stále kojím a teď pár dnů zpátky to bylo docela šílený, při každém kojení jsem bolestí mačkala polštář
Ale teď už se mi to zase uklidnilo, jen mám pocit, že se mi tvoří o dost víc mlíka než dřív, máš to taky tak?