Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mera16 no odtamtud jsi mi povědomá
do toho se člověk časem dostane
myslím do toho tempa čtení a odpovídání ![]()
Uvařila jsem si na zkoušku kafe a ee, jen pohled na hrnek s kávou mi neudělal dobře ![]()
@Charlie98 Špinila jsem, ale já na to dost trpěla i před těhotenstvím.
mám nižší produkci progesteronu, teď dokonce špiním i přes Utrogestan.. Ale jinak mi nic nebylo, kdyby mi to ráno doktor nevolal, že HCG za ty dva dny vůbec nevzrostlo a že to zamlklo, nepoznala bych to..
vše přestalo až po „vypuzení“ těch obalů, to bylo jak kdyby ze mě někdo sejmul filtr. ![]()
@Potvora22 u první mi nic nebylo, u druhé jsem měla celodenní nevolnosti a nic mi na to nepomohlo ![]()
Já mám problém momentálně s kávou a sladkým ![]()
@Garza Asi ano..
aktuálně trochu prokrastinuju v práci, protože zde končím a už jen dodělávám zbývající práci, aby tu po mě moc toho nezůstalo, tak se tomu stíhám trochu víc věnovat, ale i tak to dává zabrat. ![]()
@Mera16 to věřím
mě došel femibion tak jdu do lékárny a pak pro starší ke škole ![]()
Holky a už užíváte nějaké vitamíny? Já si nějak nedokážu vzpomenout kdy jsem s nima začínala u těch předchozích těhotenstvích
Ahoj holky tak ja mam po prvni kontrole, a stastnejsi byt nemuzu❤️ miminko je v deloze, a bylo slyset srdicko🙏🏻 odpovidame 7tt. Vlastne hned co doktor zapnul ultrazvuk rekl „Hele, je tam“, no uplne skvely pristup, normalne jsem se rozplakala 😁 jediny co, tak mi zjistil kvasinky, jsou ale pry v tehotenstvi uplne normalni, dostala jsem nejake cipky, a probiotika. Jo, a pry jsem ovulovala z toho vajecniku kde mam cystu, takze prd ze neovuluju😂 a pry je s cystou mozny i prirozeny porod, cysta se odoperuje pozdeji❤️
@TerkaS98 Ahoj, čekala jsem, kdy napíšeš 😁 Tak to je skvělá zpráva, lepší už to být nemohlo 😍 Mooc gratuluji.
@TerkaS98 jsem tu celé dopoledne, jak na trní a moc jsem na Tebe myslela
. Tak moc gratuluji, to jsou ty nejkrásnější zprávy ![]()
Ahoj holky, jsem tu nová a přidávám se k vám do skupinky prosincových miminek…pokud tedy vše půjde jak má 🙂 Testy z 6., 7. a 8.4. 🙂
@TerkaS98 Gratuluju ![]()
Já dnes na kontrole vše ok mimčo odpovídá 6+6
. Už mě rovnou objednali na 1. Screening. ![]()
@Cahova.an Absolutně bez příznaků 😁 A ty jsem neměla teda ani u prvního těhotenství. Tehdá kdybych si nedělala test, tak ani nevím, že jsem těhotná a to asi docela dlouho, MS jsem měla po vysazení HA hodně nepravidelně, takže nějakou zpožděnou MS jsem vůbec neřešila 😄
Mám otázku, zítra jdu teda na první prohlídku, dle ovulace bych měla být 5+4 kvůli předchozímu ZT, byla jste některá taky tak brzy? a pokud ano, viděly jste aspoň něco?
dle diskuzí jsem pochopila, že to je zas individuální dle rostoucího hcg apod, tak jsem jen zvědavá.. ![]()
Jinak jeste, v tom minulým těhotenství jsem měla šílený nevolnosti, myslela jsem ze se nikdy už nenajim normalne, ale prave jediný co mi pomahalo bylo prejist tu nevolnost, bylo to těžký a hnusny ale jakmile jsem se najedla tak se mi ulevilo