Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak mám konečně taky termín kontroly. Příští pondělí 17.4… to bude nejdelší týden v životě 😁
Tak já jsem teď přišla z kontroly
všechno vypadá v pořádku. Jsem 6tt. Blízká rodina už to ví. Partner je hrdý tatínek tak se hned musel pochlubit 🫣 😅 😅
Holky moc děkuju za Vaše odpovědi, potvrdily jste mi víceméně to, jak jsme to chtěli my. Nejbližší rodině to povíme v nejbližší době a ostatním po 1.trimestru ![]()
@KatieFar tak to mám radost, že je vše v pořádku
, bylo už vidět i
?
@Bledulka14 Bohužel ještě nebylo 😊 Ale stejně jsem nadšená.
No holky a co v práci? Budete to oznamovat zaměstnavateli? Já mám docela fyzicky náročnou práci, kterou bych asi dělat neměla, ale zase si říkám ať to neříkám moc brzo ![]()
@KatieFar jeeee tak to jsou krasne zpravy, gratuluju😍 💪🏻 kdy mas dalsi kontrolu?
Jinak ja jsem to v praci uz tak nejak rekla 😁 vedeli, ze me ceka operace s cystou, takze nemelo cenu delat nejaky velky tajem kdyz se me pak ptali jak sem dopadla na kontrolach 😁 ale jsme maly kolektiv, tak se vsichni raduji se mnou
hlavne jsem rada, ze to vedi, aspon se nemusim u obeda pretvarovat ze mi vsechno smrdi😂
Příspěvek upraven 11.04.23 v 10:01
@KatieFar tak to je supeer 😊 jelikož mám kancelářskou práci a půl týdne pracuji z domu, tak to dřív než po 1. trimestru říkat nechci.. a mas možnost v práci dělat něco mít náročného? Pak bych to radši rekla 😊
Ahoj Holky,
podstoupila jsem 3 IVF a stal se zázrak. 20.3 byl trasfer dvou 3 denních embrií. 14 dní po transferu jsem měla 1200 HCG.
Dle začátku MS bych měla byt 5+0.
Jsem překvapená, že na kontrolu do Gennetu jdu až 24.4, chtěla jsem dřív abych věděla kolik se jich chytlo a jestli je vše v pořádku, ale řekli mi, že nemám nárok na dřívější kontrolu. Bude mi 38 a je to moje první těhotenství.
Kdy jste měli první kontroly u doktora? TP bych měla mít cca 13.12
@Desani jeeee to je krasne, tak moc drzim palce at je vsechno v poradku, a miminko se udrzi, tfuj tfuj tfuj✊🏻 ❤️
Jinak ja jdu na prvni kontrolu ted ve ctvrtek a to budu 6+2, doktor mi rikal, ze to ani driv nez v tom 7tt nema cenu, ze je mozne, ze by driv nic nevidel, a zena by byla akorat ve stresu, takhle je to uz na tuty videt. Tak asi proto to mas taky tak naplanovane😘 to cekani je nekonecny, vid?
@TerkaS98 Moc děkuji Teri 😊 Na kontrolu jdu za 3 týdny. Ve čtvrtek na tebe budu myslet ![]()
@gemini1313 No asi se budu muset v práci s kolegy domluvit. 😊
@Desani Moc gratuluji
to čekání je na prd 🫣 ale držím palečky ať to za to stojí a miminko je v pořádku
![]()
@Desani Ahoj, obrovská gratulace ❤️ já jsem taky po KET a par dni po pozitivním hcg jsem sla na UZ. Byla jsem 4+6 a šlo už pěkné videt správné umístění. Pak se mě doktor zeptal jestli bych nedosla za týden znovu jestli se vše správně vyvíjí. Tak teď ve čtvrtek jdu zas 😊 nějak to nechávám na doktorech a nekecam jim do toho. I když se muže zdat, ze je to často, jsem rada za takový přístup caru, přece jenom to stalo dost, tak se aspoň pěkné starají 😃 Nevím jak mysleli, ze nemáš nárok na dřívější UZ.. Ale asi mají takový postup, každý car to má jinak ❤️
Moc všem děkuji za hezké přivítání a milá slova.
@gemini1313 Ahoj a do jakého CARU chodíš? právě že dokud jsem neměla potvrzené HCG tak nic nebyl problém a teď to čekání 14 bude dlouhé. Ještě to, že víme, že jsou tam 2 embria, z toho manžel šílí ![]()
@TerkaS98 tak to půjdeme podobně na kontrolu. Vím, že by tam toho moc dřív neviděl, ale aspoň něco by tam mohlo být ![]()
@Desani do Heliosu ❤️ Budete mít překvapeni, hlavneze bude všechno v pořádku 😍
Ahoj holky, tak já dnes už byla na kontrole, šla jsem brzy na přání gynekoložky, jelikož jsem 2× potratila. No měla jsem o cca 14 dní posunutou ovulaci, takže místo 7+1 dnes naměřila 5tt. Tudíž tam cca 2 dny nesedí, z čehož si zatím hlavu nedělám, je to fakt brzy na to dělat nějaké závěry. Mám přijít za 14 dní, tak to bude dlouhé čekání 😂 Já už jsem po tom všem připravená na všechno.
Ale co mě hodně trápí je, že jsem nemocná. Kašel a rýma, trpím jak pes. 🙈 Je tu taky někdo nemocný?
@Káč1234 já se teď z rýmy a kašle vzpamatovala, od čtvrtku jsem ležela a ani dnes se ještě necítím v pořádku, 5 dnů jsem v podstatě prospala, manžel se o mě musel starat. Zjistila jsem, že půlku čajů bych neměla, ale asi to moc hrotím 😂