Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak asi vážně..
dle těhotenské kalkulačky mám mít termín 16.12.23. První syn je 26.12.21.. Tak to budou mít všechno naše děti po kupě.. ![]()
A jak jste na tom, vy, holky? Jak vám je?
@Ssfr85 gratuluju a jak se cítíš?:hug:
Dneska mě skoro po týdnu začal pobolívat podbřišek tak mám radost aspoň vím, že se tam něco děje ![]()
@Káč1234 Ahoj, gratuluji 😊 Dr.Max test mi taky začal ukazovat později, včera jsem ho dělala (4+3) a myslím, že mám podobný.
Nejsilnější mám Mama Test a ten mi ukázal i nejdříve.
@kaaroollka Ahoj, děkuji. Já moc nejásám. Dnes jsem si dělala zase testy a přijdou mi, že slábnou, tak uvidíme. Budu testovat dál a věřit, že to dobře dopadne. Člověk prostě nikdy neví, kdy se může prodělat. Na gyndu jdu v úterý, tak už aby to bylo. 🙏 Jinak držím palce ❤️
@Káč1234 to si nemyslím, ze by ti testy slably..
úterý je zachvilku.. ![]()
Tak mám za sebou první návštěvu pohotovosti začala jsem slabě krvácet s menstruačními bolestmi tak jsme radši jeli. Vyfasovala jsem klidový režim a Ascorutin. Jinak malé odpovídá 6+0 a bije mu ![]()
@penalda držím pěsti ať je vše v pořádku
pěkně odpocivej ☺️ a to je skvěle, ze ma malinke už srdíčko ❤️ ❤️ ❤️
@gemini1313 děkuju ležím s nožkami nahoře a už to naštěstí přestalo. ![]()
Taky se opatrně hlásím. Termín vypadá na 5.12.
Na kontrolu jdu v úterý. Jsem napjatá jak kšandy… ![]()
Tak se k vám asi také přidávám. Snažení proběhlo v breznu. Čekání na MS bylo nekonečné a dva nebo tři dny před jsem dělala od CB ultra časný a byl snehově bílý. Byla jsem hodně zklamaná. Ms se nedostavila, vydržela jsem čekat 8 dni zpoždění. Udělala jsem test a vyšly mi //. Ani nedokážu popsat ten pocit. Všem ostatním maminkami moc gratuluji a přeju aby vše dopadlo nejlepe jak může.
Myslela jsem že takhle brzy příznaky nebudou,(je to mé poprvé) ale jak to tady čtu, tak mám podobně jako ostatní. Lehké bolesti v podbrisku, silena únava ale v noci nejde spát. Pravé jsou 3 ráno a usla jsem v 10..
- a chodím furt čůrat. A mám hlad že bych snedla koně a pak to většinou ani nedojim.. v úterý budu volat na gyndu a těším se na první kontrolu. ![]()
@1Hani ja jsem 5+5 a uz si to uzivam se vsi paradou🤢 😁 vcera jedine co jsem snedla a neudelalo se mi potom blbe byl meloun a zele bonbonky 😅 takze se asi brzo projim k tehotenske cukrovce 🤷🏼♀️ jinak unava, akne, bolest v podbrisku, zacpa, klasika 😁
@KatieFar jeeee tak to mame na den stejny TP 😍 😍 tak dej v utery vedet ✊🏻 ja jdu ve ctvrtek, a jsem hrozne nervozni🙄 😁