Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, taky se hlásím. První kontrolu mám příští týden. Čekám naše 4 děťátko. Je tu někdo kdo má taky tolik dětí, nebo jsme v dnešní době jediní blázni?
@Káč1234 na kašel je dobrý sirup Stop kašel je i pro těhotné a do nosu mořská voda.
Ahoj!! ![]()
Všem MOC MOC gratuluji a přeji pohodové těhotenství!! A pokud mohu, ráda se k vám přidám, podle appky TP 10.12.
No, rychle jsem projela starší příspěvky a uplně se tedy ztrácím zatím, která kdy má termín, jak se které vede atp
ale to doženu!
Já čekám 3., doma už mám 2 kluky (9 a 7let) a musím se přiznat, že nečekaně nám to vyšlo “na první pokus” a záhadně poměrně více dnů před ovulací
.
K doktorovi budu volat zítra. Zatím jsem byla jen u hematoloha a píchám si od pozitivního testu denně Clexan
toto mi konkrétně ale vůbec nechybělo
@Potvora22 píše:
Ahojky, taky se hlásím. První kontrolu mám příští týden. Čekám naše 4 děťátko. Je tu někdo kdo má taky tolik dětí, nebo jsme v dnešní době jediní blázni?
Já 3.a také si připadám jako blázen. Ale ne, v našem okolí je opravdu hodně rodin se 3.dětmi a mám 3rodiny se 4.dětmi, ale to v širším okolí.
Já to obdivuji ![]()
Ahoj holky, zatím budu tichý pozorovatel, protože minulý měsíc se zadařilo jako tento, ale bohužel to bylo biochemko. Testovala jsem dneska kolem 11:30. Termín porodu by měl být 18.12. což je docela paradox, protože starší dcera je v prosinci a mladší se narodila sice v září, ale 18. ![]()
@Potvora22 Tak to tě obdivuji
já teda pocházím ze 6 dětí, takže velká rodina mi přijde normální… ale já sama bych to asi nezvládla 🫣 😅 😅
Jinak Vám holky moc gratuluji a přeji bezproblémové těhotenství ![]()
Vítám a gratuluju všem nově příchozím, docela se nám skupinka rozrůstá
já jdu zítra konečně na kontrolu, tak se už nemůžu dočkat!
Ale teda s oznamování rodině půjdu asi trochu proti proudu, první těhotenství jsme oznámili až někdy v 5 měsíci, protože jsem se bála, abych to nezakrikla, ale už to nešlo schovat a s druhým bych to chtěla udělat podobně, jen jsem nervózní jak rychle se bříško vykulí, podělí se se mnou některé z vícerodiček o kolik to bylo rychlejší? ![]()
@Potvora22 ty jo 4 děti, to tě obdivuju a fandím, taky bych ráda velkou rodinu
můžu se zeptat jaký mezi sebou mají věkové rozdíly?
@JulkaaD já mám doma zase dvě holky, tak doufam v chlapečka
u nás byly holky na první dobrou a teď jsme zkoušeli od června 2022, minulý cyklus skončil biochemkem ![]()
Ahoooj moc gratuluju holky k vysledkum z kontrol nebo pozitivnim testum ![]()
Ja mam za sebou dnes take prvni kontrolu. Prďola odpovídá velikostně termínu ovulace, jsem tedy 6+3 a TP zatím vychází na začátek prosince. Srdíčko už bilo jak o závod, vše se zdá být ok a dokonce přidávám i fotku „čehosi“
Za 2 týdny další kontrola.
Tak holky, ty co jeste ceka kontrola, moc na vas myslim, drzim palce a tesim se na same dobre zpravy a fotky ![]()
@Cahova.an Jo, ty čaje 😂 Já už to mám nastudováno z minula 😂
@needtobreathe píše:
Ahoooj moc gratuluju holky k vysledkum z kontrol nebo pozitivnim testum![]()
Ja mam za sebou dnes take prvni kontrolu. Prďola odpovídá velikostně termínu ovulace, jsem tedy 6+3 a TP zatím vychází na začátek prosince. Srdíčko už bilo jak o závod, vše se zdá být ok a dokonce přidávám i fotku „čehosi“
Tak holky, ty co jeste ceka kontrola, moc na vas myslim, drzim palce a tesim se na same dobre zpravy a fotky![]()
Za 2 týdny další kontrola.
Jeee, to je krásný
. Já jdu zítra, tak snad budu taky tak nadšená a bude už vidět
.
Tak já mám po první kontrole v 5+3. Zatím byla jen bublinka se zloutkovym váčkem, víc vidět nebylo. Další kontrola za dva týdny, tak snad už bude vše v pořádku se srdickem
.
Nicméně mám ve zprávě uvedeno male množství volne tekutiny v děloze. Nic mi k tomu během kontroly neřekla, až teď to vidím v te zprávě. Setkala jste se s tím některá?
Příspěvek upraven 12.04.23 v 10:35
@needtobreathe gratuluju ![]()
@Banila gratuluju příště už tam bude určitě i to
Jinak mě všude píšou děloha bez volné tekutiny a to jsem lehce krvácela z děložního hrdla tak netuším co to znamená. Každopádně kdyby to bylo špatně tak ti to Dr. určitě řekne. ![]()
Já mám kontrolu zítra tak jsem zvědavá o kolik od soboty prcek povyroste. Včera jsem zase lehce zaspinila a začíná se mi dělat špatně. Tak to beru jako znamení že HCG pořád roste.
Jinak co se týče oznamování tak ze mě už to všichni vymámili. Ví že jezdíme na kliniku a když jsem doma tak jim to došlo. ![]()