TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
11.4.23 19:36

Ahojky, taky se hlásím. První kontrolu mám příští týden. Čekám naše 4 děťátko. Je tu někdo kdo má taky tolik dětí, nebo jsme v dnešní době jediní blázni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
11.4.23 19:41

@Káč1234 na kašel je dobrý sirup Stop kašel je i pro těhotné a do nosu mořská voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
11.4.23 20:07

Ahoj!! :kytka:
Všem MOC MOC gratuluji a přeji pohodové těhotenství!! A pokud mohu, ráda se k vám přidám, podle appky TP 10.12.
No, rychle jsem projela starší příspěvky a uplně se tedy ztrácím zatím, která kdy má termín, jak se které vede atp :D ale to doženu!
Já čekám 3., doma už mám 2 kluky (9 a 7let) a musím se přiznat, že nečekaně nám to vyšlo “na první pokus” a záhadně poměrně více dnů před ovulací 8o.

K doktorovi budu volat zítra. Zatím jsem byla jen u hematoloha a píchám si od pozitivního testu denně Clexan :zed: toto mi konkrétně ale vůbec nechybělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
11.4.23 20:08
@Potvora22 píše:
Ahojky, taky se hlásím. První kontrolu mám příští týden. Čekám naše 4 děťátko. Je tu někdo kdo má taky tolik dětí, nebo jsme v dnešní době jediní blázni?

Já 3.a také si připadám jako blázen. Ale ne, v našem okolí je opravdu hodně rodin se 3.dětmi a mám 3rodiny se 4.dětmi, ale to v širším okolí.
Já to obdivuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2281
11.4.23 20:22

Ahoj holky, zatím budu tichý pozorovatel, protože minulý měsíc se zadařilo jako tento, ale bohužel to bylo biochemko. Testovala jsem dneska kolem 11:30. Termín porodu by měl být 18.12. což je docela paradox, protože starší dcera je v prosinci a mladší se narodila sice v září, ale 18. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.4.23 21:14

@Potvora22 Tak to tě obdivuji :mrgreen: já teda pocházím ze 6 dětí, takže velká rodina mi přijde normální… ale já sama bych to asi nezvládla 🫣 😅 😅
Jinak Vám holky moc gratuluji a přeji bezproblémové těhotenství :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
11.4.23 21:26

Vítám a gratuluju všem nově příchozím, docela se nám skupinka rozrůstá :dance: já jdu zítra konečně na kontrolu, tak se už nemůžu dočkat!
Ale teda s oznamování rodině půjdu asi trochu proti proudu, první těhotenství jsme oznámili až někdy v 5 měsíci, protože jsem se bála, abych to nezakrikla, ale už to nešlo schovat a s druhým bych to chtěla udělat podobně, jen jsem nervózní jak rychle se bříško vykulí, podělí se se mnou některé z vícerodiček o kolik to bylo rychlejší? :think:
@Potvora22 ty jo 4 děti, to tě obdivuju a fandím, taky bych ráda velkou rodinu :srdce: můžu se zeptat jaký mezi sebou mají věkové rozdíly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.4.23 21:28

@Hominka mám děti 6,4 a 2 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2281
11.4.23 21:45

@JulkaaD já mám doma zase dvě holky, tak doufam v chlapečka :lol: u nás byly holky na první dobrou a teď jsme zkoušeli od června 2022, minulý cyklus skončil biochemkem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
11.4.23 22:13

Ahoooj moc gratuluju holky k vysledkum z kontrol nebo pozitivnim testum :dance:

Ja mam za sebou dnes take prvni kontrolu. Prďola odpovídá velikostně termínu ovulace, jsem tedy 6+3 a TP zatím vychází na začátek prosince. Srdíčko už bilo jak o závod, vše se zdá být ok a dokonce přidávám i fotku „čehosi“ :lol: :srdce: Za 2 týdny další kontrola.

Tak holky, ty co jeste ceka kontrola, moc na vas myslim, drzim palce a tesim se na same dobre zpravy a fotky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
11.4.23 22:41

@Cahova.an Jo, ty čaje 😂 Já už to mám nastudováno z minula 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
11.4.23 22:42

@penalda jee, díky za doporučení. 🙂 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
12.4.23 08:57
@needtobreathe píše:
Ahoooj moc gratuluju holky k vysledkum z kontrol nebo pozitivnim testum :dance:

Ja mam za sebou dnes take prvni kontrolu. Prďola odpovídá velikostně termínu ovulace, jsem tedy 6+3 a TP zatím vychází na začátek prosince. Srdíčko už bilo jak o závod, vše se zdá být ok a dokonce přidávám i fotku „čehosi“ :lol: :srdce: Za 2 týdny další kontrola.

Tak holky, ty co jeste ceka kontrola, moc na vas myslim, drzim palce a tesim se na same dobre zpravy a fotky :hug:

Jeee, to je krásný :srdce:. Já jdu zítra, tak snad budu taky tak nadšená a bude už vidět :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
12.4.23 09:53

Tak já mám po první kontrole v 5+3. Zatím byla jen bublinka se zloutkovym váčkem, víc vidět nebylo. Další kontrola za dva týdny, tak snad už bude vše v pořádku se srdickem :srdce:.

Nicméně mám ve zprávě uvedeno male množství volne tekutiny v děloze. Nic mi k tomu během kontroly neřekla, až teď to vidím v te zprávě. Setkala jste se s tím některá?

Příspěvek upraven 12.04.23 v 10:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
12.4.23 10:21

@needtobreathe gratuluju :srdce:
@Banila gratuluju příště už tam bude určitě i to :srdce: Jinak mě všude píšou děloha bez volné tekutiny a to jsem lehce krvácela z děložního hrdla tak netuším co to znamená. Každopádně kdyby to bylo špatně tak ti to Dr. určitě řekne. :hug:
Já mám kontrolu zítra tak jsem zvědavá o kolik od soboty prcek povyroste. Včera jsem zase lehce zaspinila a začíná se mi dělat špatně. Tak to beru jako znamení že HCG pořád roste. ;) :? Jinak co se týče oznamování tak ze mě už to všichni vymámili. Ví že jezdíme na kliniku a když jsem doma tak jim to došlo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí