Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To s tím bříškem u více rodiček mě taky zajímá u syna mi začalo vylézat až v 19. TT. No teď mám skoro o 20 kg víc tak jsem zvědavá jestli to bude vidět dřív nebo se schová pod špekem.
![]()
@Bledulka14 tak drzim moc palce a tesim se pak od tebe na zpravu 🍀
@penalda moc dekuji a taky drzim na zitra palecky
haha, s tim briskem to ma asi kazda jinak..ja zadne ploche brisko nemam, tak je mozne ze to schovam delsi dobu
My jsme to jeste nikomu nerekli. Ale nekdy zacatkem kvetna se chystame za rodinou, tak tam to asi oznamime pokud bude vse jak ma ![]()
@penalda @needtobreathe ja zase naopak jsem hodne hubena, mam podvahu, a vcera se me kolegyne zeptala jestli nejsem v tom, jake mam brisko 😁 ale myslim, ze to bude spis tou zvetsujici se delohou a asi budu i trochu nafoukla, ale bojim se, ze to pred svetem dlouho neudrzim, mam pupik jak nektere holky v 5mesici😁 doufam ze tam nejsou dve, to by me asi kleplo😂 🤦🏼♀️
@Tessa7 Vítej mezi náma, gratuluju😍 😍!
@needtobreathe no já ani tenkrát neměla ploché břicho byla jsem taková plnoštíhlá teď už jen plná.
Já to měla v plánu oznámit až po screeningu, ale naše rodiny jsou jak CIA a KGB tak to nešlo. ![]()
@penalda děkuji :smiling_face_with3_hearts: bude to vánoční dárek 🤩
@TerkaS98 to bude tím nadýmáním za chvíli vyfoukneš a pak začne růst bříško. ![]()
@Tessa7 jo letos ušetříme. Jsem říkala manželovi že ho dám vždycky na návštěvě v autosedačce pod stromeček. 🤣 ![]()
@penalda já to pritelovi oznámím večer 😁
a nic víc nedostane 🤣 🤣 🤣 🤣
@penalda to se mi velmi zamlouvá dávat mimčo pod stromek, člověk dost ušetří a na mateřské se to bude hodit 🤣
Ahoj holky, pomalu a opatrně se přidávám. Dnes bych měla být 4+2, v pátek jdu na první kontrolu. Mám za sebou biochemko a zamlkly těhotenství, proto kontrola tak brzy. Přes mail mi doktorka poslala i léky - ráno 400mg progesteron, večer 400mg progesteron, ráno 2,5mg prednison, večer 150mg anopyrin. Nemate někdo zkušenost? Toho progesteronu je strašně moc, i lekarnice byla zařazena ze se ji to nezdá.
Holky mam takovou asi trosku pitomou otazku, ale kam jinam s ni, ze za Vama 😁 delali Vam na prvnim ultrazvuku vnitrovaginalni ultrazvuk nebo jen ultrazvuk pres bricho?
@TerkaS98
Teď jdu sice až v pátek, ale při prvním těhotenství mi dělali vaginální.🙂