Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky taky se přidávám a všechny těhulky moc zdravím
Po 5ti měsících snažení se nám konečně zadařilo, teď jsem 6+1 a kontrolu mám až 19.4 tak snad bude vše v pořádku a uvidíme tam ![]()
Jinak bych chtěla říct, že obdivuji všechny, které se snaží dlouhou dobu, já měla pocit, že pokud neotěhotním tak mě za chvíli odvezou do léčebny, jsem strašně nedočkavá ![]()
@LucinkaSebik to bude mít pěkný datum.😀 my tam máme v rodině samé narozeniny, tak losujem, na koho to vyjde..😀
Ahoj holky, docela se to tady za poslednich par dni zaplnilo novymi prispevky
Jsem rada ze nas je tolik! Vsem moc gratuluju a tesim se az si tu budeme sdilet ted ty prvni kontroly a fotecky ![]()
Ja jsem podle ovulace 6+1, podle MS o neco vic samozrejme, ale nejak bliz nez podle appky netusim..prvni kontrola me ceka ted v utery 11.4. Tak snad bude vse v poradku 🍀 Nebyt pozitivniho testu a zvetsenych, bolestivejsich prsou, ani nevim, ze se v mem tele neco deje..Citim se tak nejak normalne a porad si rikam, jestli je vsechno v poradku..snad ano
Pokud bude na kontrole vse v poradku, ve stredu bychom meli letet na par dni na dovolenou.
Jinak tem co neni dobre, posilam spoustu sil at vas to holky co nejdrive prejde a odmenou bude maly zazrak v prosinci ![]()
Ahoj holky, tak se můžu taky konečně přidat
. Aktuálně jsem 5+1, ve středu jdu na první kontrolu, doktorka mě chce vidět už dříve, kvůli několika biochemickým
. Tak se modlím, aby bylo konečně vše v pořádku.
Jak Vám je? Já mam žaludek na vodě už od začátku a únava hrozná. Budete žádat kvůli nevolnostem neschopenku?
@Banila moc gratuluji. Každopádně já zatím žaludek na vode spis nemám.. klep klep.. ale unavená jsem silene a trpím teď na nespavost no.. o neschopenku žádat nebudu ![]()
@Frey0369 já jsem na tom stejne. Přes den unavená a v noci nemůžu spát
![]()
Všem novým moc gratuluji 🍀
Já dneska 5+0 a nedočkavě jsem udělala Clearblue a už ukazuje 3+. Docela se mi ulevilo. S minulým zamlklým jsem se na tuhle hodnotu nedostala.
Teď ještě 10 dní do kontroly, to už tam bude určitě něco vidět, doufám 🥹
Držím palce všem co mají prohlídky tento týden.
Ahoj holky, tak Vás také moc zdravím a hrdě se přidávám k Vám do této skupinky
.
Momentálně jsem 6+3 a ve čtvrtek 13.4. mě čeká první kontrola, tak snad bude vše v pořádku
.
Bude to naše první miminko a snažíme se od ledna, takže jsem sama překvapená, že nám to vyšlo tak brzy a o to větší mám strach, aby se něco nepokazilo
.
Podle aplikace mi TP vychází 1.12., tak uvidíme
. Mám žaludek na vodě a jsem šíleně unavená, tak jsem zvědavá, co přinesou další dny
.
Chtěla jsem se zeptat, kdy máte v plánu těhotenství oznámit nejbližší rodině? Počkáte až po prvním screeningu na konci 1.trimestru nebo řeknete dříve? Právě to s partnerem řešíme, tak si ráda přečtu, jak to máte vy
.
Všem moc držím palce a těším se jen na samé pozitivní zprávy ![]()
@Bledulka14 já počkám na 2. Trimestr
mám do toho crohnovu nemoc, tak jsem opatrná.
@Bledulka14 Ahoj
My to chceme říct rodičům a sestře jakmile bude ❤️ všichni nám to moc přeji, tak se chceme podělit ☺️ sestra mi její těhotenství rekla snad hned jak se to dozvěděla 😃 Vsem ostatním po prvním screeningu 😊
Jinak holky jak vám je? @penalda všechno už je v pořádku?
My dnes jeli za rodinou na návštěvu a na cestě zpět se mi udělalo v autě pěkné šoufl a ta hodinová cesta byla peklo. Doma od te doby ležím 🙈 úplně mi přijde jak kdybych prokalila víkend a měla kocovinu 🤣
@gemini1313 ahoj už je to zase dobrý děkuju.
Tak ať je ti brzo líp.
Jeeee koukam, ze nas tento tyden ma prvni kontrolu hodne😁 💪🏻 tak davejte vedet holky, drzim palce at je vse v poradku✊🏻 ❤️
Ja musim rict ze jsem dost nervozni, uz aby byl ctvrtek, mam pocit ze to nevydrzim 🙄
Jinak my to rodine uz rekli, mame k sobe hodne blízko a stejne by na me poznali ze je neco jinak, vsichni vedeli ze se dlouho snazime, mamka se mnou prozivala i testovani😁 vim ze bych to temto lidem rekla i ve chvili, kdy bych treba potratila, a ze to budou prozivat se mnou🙏🏻 a neudelala bych to jinak🤗
Jsem rada že se tu rozjela debata na téma oznámení rodině.
Já jsem poměrně mladá a s přítelem spolu nejsme extra dlouho, ale cítili jsme to tak, ze miminko určitě chceme brzy oba.
Mám strach co na to řeknou moji rodiče. Jsem dospěla a ziju sama. Ale i tak mám strach z reakci.. ![]()
My jsme se s manželem domluvili, že to řekneme až po 1 trimestru, táta bude skákat dva metry do vzduchu, už nám říká tak 5 let s bráchou, že chce být dědečkem tak ať pro to něco děláme 😂 a mami s tchýní budou mít taky velkou radost ![]()