Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mksv já v to doufám. Odpoledne jsem ko, to usínám s 2,5 letou dcerou, spím hodinu, třeba do 15h a od 18 jsem zase unavená. Akorát mě dneska nějak nebolí prsa
včera bolela. A sem tam mě pobolívá podbřišek
a ještě bloknutou bederní páteř od pondělka ![]()
Dnešní testování, čárka sili, super
tak snad to už bude všechno jen dobrý
Ahoj holky
vychazi vam taky nekomu termin podle posledni menstruace na 24.12
nebo tak nejak kolem Vanoc?
Holky tak mám kontrolu za sebou a byla slyšet srdeční akce ❤️ odpovídám 6+1tt, jsem hrozně šťastná 😍 Tentokrát se už bublinka nemusela hledat, šla krásné vidět ☺️
Myslím na vás, jak mate kontrolu, dejte vědět jak jste na tom ❤️
@Garza tak jak dneska..? ![]()
já jinak příznaky teda moc nemám, krom toho, že mě vždycky ve vlně začne bolet podbříšek a trochu špiním a jsem teda unavená přes den a v noci mám oči jka baterky a nemohu spát..
ale prsa zatím nebolí, ale myslím si, že to je tím nedávnýn ZT, že se nestihly ještě vrátit do původního tvaru, tak to nalití není tak drastický.. ![]()
Já mám kontrolu zítra, tak jsem zvědavá.. původně jsem se chtěla ptát na ty bolesti, ale s tím stejně asi nic nenadělá, tak snad to bude ok, ale testy sílily krásně a včera jsem zas po týdnu dělala ten test s ukazatelem týdnů a už jsem na 3+, což odpovídá, takže to bude snad vše v pořádku. Budu u nového doktora, tak jsem zvědavá..
@Mera16 přišel mi silnější o něco než včera, ale včera jsem dělala odpoledne. Udělám zítra ráno a uvidím. Na gyndu zavolám v pondělí. Uvažovala jsem, že bych zavolala zitra, ale raději počkám. Minulý měsíc jsem se rozkrvácela 10 den po vynechání.
Ráno jsem si udělala kafe, vypila jsem ho a není mi moc dobře
jinak zatím nic kromě únavy odpoledne. Měřila jsem i BT a ta byla 36,92 tak o něco vylezla ![]()
Hele nejsi náhodou i v jiné skupince, nebo nepsalas tam? Přezdívka je mi totiž povědomá ![]()
@Garza jojo, vlastně těsně předtím, než jsem zjistila, že jsem těhotná, tak jsem se ptala na graf BT
ale po většinu času moc nepíšu, tady ty konverzace skáčou tempem, které moc nestíhám a pak je mi blbé do toho někomu skákat. ![]()
Ahoj holky, týden jsem byla tichý pozorovatel, ale říkala jsem si, že bych se už mohla přidat
TP 11.12.
3.4. pozitivní test a krásné zvýšené hcg, tak to řekla sestřička ![]()
5.4. mi dig.test ukázal 2-3 týdny
A včera o týden později jsem se těšila na posun 3+ ale bohužel zase 2-3 týdny. Jiný test na otestování už doma nemám. Máte některá stejnou zkušenost? Trochu mě to rozhodilo
a mám pocit, že i některé příznaky dva dny zpět vymizely.
@Charlie98 já už se pak přestala testovat radši. Příznaky mám taky jen některé dny mi přijde
Kdyby tě to uklidnilo, můžeš zajít znovu na hcg jak roste, ale já taky byla jen jednou. Věřím, že je vše v pořádku ❤️
@Charlie98 Já ti nechci moc odpovídat, protože když se mi to stalo minule, tak to skončilo ZT.. :/ ale může to být prostě pomalejší nárůst, žes to předtím chytla hned první den a nerostlo ti to tak rychle a za 2 dny to může normálně skočit - teda aspoň dle toho, co jsem vypozorovala v diskuzích.. Doporučuji zajít na HCG, kde ti to řeknou s jistotou a uvidíš.
zas bych se zbytečně nestresovala, není to nic, co bys mohla ovlivnit a zbytečný stres navíc nikdy ničemu nepomohl. ![]()
@Mera16 @gemini1313
Zítra mám kontrolu u obvoďačky (jsem už 2 týdny na nemocenské s nachlazením/chřipkou), tak přemýšlím jestli ji požádat o kontrolní hcg test nebo jestli jít předtím jako samoplátce.
Nebo prostě vydržet protože to stejně neovlivním. V úterý jsem objednaná na gynekologii a tam se zjistí co a jak.
@Charlie98 stejně potřebuješ alespoň 2 odběry pro porovnání, protože to rozmezí je obrovské, tak si ho zítra zaplať (někde jsem tu četla, že to je snad 200,–kč) a v úterý udělá doktor v rámci prohlídky a uvidíš na čem si.
věřím v dobrý konec, někdy tu čtu opravdu šílené zkušenosti, neuvěřitelné zážitky a přesto mají doma zdravé prcky.
ale zase jsem nechtěla ani lhát, když mám zkušenost takovou.
Co vám pomáhá na nevolnosti? U žádných z děti jsem ještě tyto nevolnosti neměla. Bylo mi zle jen z hladu, stačilo se najíst a bylo to ok. Kdežto teď když mám den s nevolnostmi je mi zle celý den a ještě jsem nepřišla na to, jak si pomoct.
Příspěvek upraven 13.04.23 v 10:26
@Mera16
A měla jsi nějaké krvácení nebo špinění? Větší bolesti?
U mě se zatím nic, tak budu věřit, že vše pokračuje jak má ![]()
Já prodělala zamlkly těhotenství, kdyby mi doktorka na utz neřekla ze srdíčko už nebije, nevěděla bych o tom. Měla jsem příznaky, ranní zvracení a nevolnosti až do dne revize. V tom je to nejhorsi, ze vlastně nic není spolehlivý, jen ten utz. Hcg jsem mela v pohodě i všechny odběry.