TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2281
12.4.23 22:39

@mksv já v to doufám. Odpoledne jsem ko, to usínám s 2,5 letou dcerou, spím hodinu, třeba do 15h a od 18 jsem zase unavená. Akorát mě dneska nějak nebolí prsa :think: včera bolela. A sem tam mě pobolívá podbřišek :nevim: a ještě bloknutou bederní páteř od pondělka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
13.4.23 06:14

Dnešní testování, čárka sili, super :srdce: tak snad to už bude všechno jen dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
13.4.23 06:45

Ahoj holky :) :mavam: vychazi vam taky nekomu termin podle posledni menstruace na 24.12 :) nebo tak nejak kolem Vanoc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
13.4.23 07:10

Holky tak mám kontrolu za sebou a byla slyšet srdeční akce ❤️ odpovídám 6+1tt, jsem hrozně šťastná 😍 Tentokrát se už bublinka nemusela hledat, šla krásné vidět ☺️
Myslím na vás, jak mate kontrolu, dejte vědět jak jste na tom ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
13.4.23 07:41

@Garza tak jak dneska..? :)

já jinak příznaky teda moc nemám, krom toho, že mě vždycky ve vlně začne bolet podbříšek a trochu špiním a jsem teda unavená přes den a v noci mám oči jka baterky a nemohu spát.. :D ale prsa zatím nebolí, ale myslím si, že to je tím nedávnýn ZT, že se nestihly ještě vrátit do původního tvaru, tak to nalití není tak drastický.. :D

Já mám kontrolu zítra, tak jsem zvědavá.. původně jsem se chtěla ptát na ty bolesti, ale s tím stejně asi nic nenadělá, tak snad to bude ok, ale testy sílily krásně a včera jsem zas po týdnu dělala ten test s ukazatelem týdnů a už jsem na 3+, což odpovídá, takže to bude snad vše v pořádku. Budu u nového doktora, tak jsem zvědavá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2281
13.4.23 08:53

@Mera16 přišel mi silnější o něco než včera, ale včera jsem dělala odpoledne. Udělám zítra ráno a uvidím. Na gyndu zavolám v pondělí. Uvažovala jsem, že bych zavolala zitra, ale raději počkám. Minulý měsíc jsem se rozkrvácela 10 den po vynechání.
Ráno jsem si udělala kafe, vypila jsem ho a není mi moc dobře :lol: jinak zatím nic kromě únavy odpoledne. Měřila jsem i BT a ta byla 36,92 tak o něco vylezla :lol:

Hele nejsi náhodou i v jiné skupince, nebo nepsalas tam? Přezdívka je mi totiž povědomá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
13.4.23 08:59

@Garza jojo, vlastně těsně předtím, než jsem zjistila, že jsem těhotná, tak jsem se ptala na graf BT :D ale po většinu času moc nepíšu, tady ty konverzace skáčou tempem, které moc nestíhám a pak je mi blbé do toho někomu skákat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
13.4.23 09:36

Ahoj holky, týden jsem byla tichý pozorovatel, ale říkala jsem si, že bych se už mohla přidat :D TP 11.12.
3.4. pozitivní test a krásné zvýšené hcg, tak to řekla sestřička :)
5.4. mi dig.test ukázal 2-3 týdny
A včera o týden později jsem se těšila na posun 3+ ale bohužel zase 2-3 týdny. Jiný test na otestování už doma nemám. Máte některá stejnou zkušenost? Trochu mě to rozhodilo :( a mám pocit, že i některé příznaky dva dny zpět vymizely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
13.4.23 09:58

@Charlie98 já už se pak přestala testovat radši. Příznaky mám taky jen některé dny mi přijde :nevim: Kdyby tě to uklidnilo, můžeš zajít znovu na hcg jak roste, ale já taky byla jen jednou. Věřím, že je vše v pořádku ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
13.4.23 09:58

@Charlie98 Já ti nechci moc odpovídat, protože když se mi to stalo minule, tak to skončilo ZT.. :/ ale může to být prostě pomalejší nárůst, žes to předtím chytla hned první den a nerostlo ti to tak rychle a za 2 dny to může normálně skočit - teda aspoň dle toho, co jsem vypozorovala v diskuzích.. Doporučuji zajít na HCG, kde ti to řeknou s jistotou a uvidíš. :) zas bych se zbytečně nestresovala, není to nic, co bys mohla ovlivnit a zbytečný stres navíc nikdy ničemu nepomohl. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
13.4.23 10:11

@Mera16 @gemini1313
Zítra mám kontrolu u obvoďačky (jsem už 2 týdny na nemocenské s nachlazením/chřipkou), tak přemýšlím jestli ji požádat o kontrolní hcg test nebo jestli jít předtím jako samoplátce.
Nebo prostě vydržet protože to stejně neovlivním. V úterý jsem objednaná na gynekologii a tam se zjistí co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
13.4.23 10:15

@Charlie98 stejně potřebuješ alespoň 2 odběry pro porovnání, protože to rozmezí je obrovské, tak si ho zítra zaplať (někde jsem tu četla, že to je snad 200,–kč) a v úterý udělá doktor v rámci prohlídky a uvidíš na čem si. :) věřím v dobrý konec, někdy tu čtu opravdu šílené zkušenosti, neuvěřitelné zážitky a přesto mají doma zdravé prcky. :) ale zase jsem nechtěla ani lhát, když mám zkušenost takovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.4.23 10:25

Co vám pomáhá na nevolnosti? U žádných z děti jsem ještě tyto nevolnosti neměla. Bylo mi zle jen z hladu, stačilo se najíst a bylo to ok. Kdežto teď když mám den s nevolnostmi je mi zle celý den a ještě jsem nepřišla na to, jak si pomoct.

Příspěvek upraven 13.04.23 v 10:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
13.4.23 10:25

@Mera16
A měla jsi nějaké krvácení nebo špinění? Větší bolesti?
U mě se zatím nic, tak budu věřit, že vše pokračuje jak má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
13.4.23 10:32

Já prodělala zamlkly těhotenství, kdyby mi doktorka na utz neřekla ze srdíčko už nebije, nevěděla bych o tom. Měla jsem příznaky, ranní zvracení a nevolnosti až do dne revize. V tom je to nejhorsi, ze vlastně nic není spolehlivý, jen ten utz. Hcg jsem mela v pohodě i všechny odběry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí