TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4855
31.3.23 19:27

@Kytka29 to jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
31.3.23 19:37

Ahoj holky, ráda bych se k vám pomaličku přidala :mavam: testy po KET pozitivní a v pondělí jdu na krev :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
31.3.23 19:51

Ahoj, taky se snad přidávám, mám teda taky po ZT, tak teď věřím, že už to bude v pohodě, termín na začátku prosince asi, ale na první kontrolu jdu až po půlce dubna, tak to budou nervy do té doby, už mám doma i dvouleťáka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
31.3.23 21:14

Ahoj holky, je skvele, ze nas tu je uz tolik 😍 👍🏻
Jak se citite?
Me je hrozne blivno od zaludku, prakticky nejsem schopna neco poradne snist krome ovoce, to mi naopak moc chutna 😁 👍🏻 a jinak unava vtipna (dneska jsem klimbla v praci) a prsa a podbrisek jako pred ms 🤗 ale jsem stastna jak blecha❤️ 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
31.3.23 21:33

@TerkaS98 Od začátku mě bolí podbřišek jak při ms, velká únava a pak v noci pro změnu nemůžu usnout :D Blivno mi zatím není, spíš mám pořád hlad :D Jsem moc šťastná, že to vyšlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
31.3.23 21:46

@TerkaS98 taky me občas bolí podbřišek, zvlášť když víc tahám malyho, precejen má 14kg no, tak jen doufám, že to nebude mít vliv na těhotenství a jinak mi nic není, ani v prvním mi nic nebylo, jen jsem pak měla tehu rýmu a to bylo hrozný teda no, ten ucpaný nos pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
31.3.23 21:53

@TerkaS98 do včerejška jsem cítila jen prsa a sem tam podbřišek. Jinak od začátku běhám na záchod. A to jsem se synem měla pravý opak. Teď mě bolí celý den hlava tak jsem se to snažila odpo zaspat. :zed: Asi mám trochu jiné chutě. Dávám si bumbonambo a teď mi moc nechutnalo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
31.3.23 22:04

A jak jste se o miminko dlouho snazily? Uz nejakeho prcka doma mate?😍
My se snazili 9m o prvnatko🥳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
31.3.23 22:14

@TerkaS98 první dítě se zadarilo na první pokus, tentokrát to bylo komplikovanější, jsem „otěhotněla“, ale nic tam nebylo, tak bohužel ta revize a teď to bylo první měsíc, co jsme se zase mohli snažit a naštěstí hned byly dvě // ;). Jsem za to moc vděčná, doufám, že už to bude ok, už moc chci druhý miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
31.3.23 22:20

@TerkaS98 2 roky už chodíme do centra 3 IUI a 4 transfery. Po 2. Ketu jsem otěhotněla, ale bohužel to nedopadlo. Synovi je už 12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
31.3.23 22:32

@Akko95 tak to me moc mrzi, ale ted uz to bude urcite v poradku🙏🏻 ❤️ muzu se zeptat, jestli to neni moc osobni, jestli bylo neco „jinak“ nez si zjistila ze miminko v deloze neni? Mela si silne testy, priznaky a tak podobne?

@penalda Tyjooo tak to mate za sebou narocnou dobu🥺 tak drzim palce, at je ted uz vsechno v poradku, a ze syna je velkej braska 😍 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
31.3.23 22:48

@TerkaS98 klidně se ptej, nene nic jsem nepoznala, testy vycházely pozitivní, tam se totiž začnou dělat ty plodovy obaly, akorát to mimino ne, takže tělo si myslí, že je tehotny, jiný příznaky jsem neměla, ale to ani u prvního těhu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
31.3.23 23:07

@Akko95 to je opravdu zajimave jak to telo funguje😳 takze vlastne do prvniho utz neni opravdu jeste nic jiste.. tak snad vsechny za par tydnu budeme mit na ultrazvuku miminko i se srdickem 😍 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
1.4.23 06:16

Vůbec vás nestíhám číst. :D
Ale doufám, že nm to vyjde a budeme tam mít srdíčko za chvíli :srdce: my jdeme na prohlídku až za 14 dní, posledně se mi ukázalo, že dřív to stejně nemá smysl. 😀
Tak držím všem palce. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
1.4.23 07:26

@Mera16 já jdu příští čtvrtek tak doufám, že už bude vše vidět. :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...