Pocity jak při PMS

25
3.12.24 20:54

Pocity jak přis pms

Je to normální, že mám náladu jak při pms? Dokáže mě naštvat hned cokoliv a úplně cítím, jak mi hormony letí nahoru. Potom křičím :mrgreen:
Měla bych začínat 6 týden, zatím jsem objednaná na první prohlídku. Jinak až na citlivá prsa mi nic není, ale ta nálada na zabití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.12.24 11:53

Proč myslíš, že tolik chlapů odchází od těhotných partnerek? :mrgreen: To bude teď nejspíš celé těhotenství, good luck.

• Citovat
  • Upravit
2286
4.12.24 14:40

@Nuiva Prostě hormony. Ještě je šance, že se to s nárůstem progesteronu, který začne více stoupat právě po šestém týdnu zlepší. Jinak, pokud jste měla před početím problémy s PMS tak jste měla problémy s hladinami hormonů a bylo by nanejvýš vhodné to po porodu a až přestanete kojit začít řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
4.12.24 16:26
@LadaSva píše: Více

To nevím, byla jsem i na ivf (nezdařeném) a doktor říkal, že mám jen mírně zvýšený testoteron, ale nedělal s tím nic, takže asi málo. A ty nálady jak kterej cyklus. Teď je to teda asi horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
4.12.24 20:55

Já jsem problémy s PMS nikdy neměla a přesto první trimestr (a část druhého) jsem byla ale hrozná píp. :mrgreen: :mrgreen: Jsou to prostě hormony. Pak se mi to zklidnilo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí