Pod pokličkou - 18.30

327
22.2.06 16:39

Pod pokličkou - 18.30

Maminky, teď jsem si všimla, že v 18.30 bude v pořadu Pod pokličkou na ČT o stravování při kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1718
22.2.06 17:25

Pod pokličkou - o výživě při kojení

mažu svůj příspěvek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
22.2.06 19:03

Ahoj,

tak jsem se na ten porad divala. Doporucovali tam jidla, ktera me detska lekarka zakazala kvuli nadymani - porek, cesnek, brokolice, celozrnne pecivo a kvuli alergii - orechy, rajcata. Docela me to prekvapilo a asi to vyzkousim a uvidim jak me ditko zareaguje. Jinak diky za info, skvelej pořad.

Cauky Misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
22.2.06 19:15

Mě zase překvapilo doporučení dát si půl hodiny před kojením stroužek česneku, aby mlíčko lépe šmakovalo. To bych se asi pobl… :D :D
 E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
22.2.06 19:20

jj

Evulíku, o tom, že česnek je na chuť mléka dobrý, jsem už četla v Regeně. Tam jej také doporučovali, že pak bude miminku lépe chutnat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
22.2.06 19:31

taky mě česnek překvapil, ale pravda je že pokud nezlepšuje chuť mléka, tak aspoň neškodí, Valuška měla po česnekové polívce pořád stejný apetít :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
23.2.06 10:38

Ahoj,

o česneku jsem naopak četla, že po něm mlíčko nechutná dobře a proto se nedoporučuje.
Nicméně, protože česnek miluju, jsem se tím neřídila a maličký s tím nikdy neměl problém a šmakuje mu a to ho jím docela hodně.

Komka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky