Podezření na PAS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9148
21.10.15 11:31

Tříletý dite uz se zajima o deti a kooperuje s nima.
To ze si rikala ze neco nema dela kamaradky ctyrletej diagnostikovanej autik.
Reakce na emoce je taky autikovska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.15 11:45

@Tarjei Tak ona se o děti svým způsobem zajímá, mluví o nich, na ulici za nimi běží :) Ale klasicky, to je pravda, si s nimi nehraje, akorát třeba když nějaké straší dítě si s ní kope nebo háže míčem, to miluje, nebo třeba v létě u vody nějaký kluk, cca 12 let, ji učil chytat ryby, to spolupracovala krásně :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.15 11:47

Doprčic, @admin, prosím ještě jednou anonymitu, slibuju, že už naposled :)

• Citovat
  • Upravit
11117
21.10.15 11:53
@Tarjei píše:
@Ali-Ali pas je desne siroka skala..

no, presne to jsem ti komentarem chtela rict :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20785
21.10.15 11:54
@Anonymní píše:
Doprčic, @admin, prosím ještě jednou anonymitu, slibuju, že už naposled :)

Je tam. ;)

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
21.10.15 12:07

Nikdo na fb z Tvych pratel se nema jak dozvedet v jake jsi skupine.je uzavrena. krom clenu nikdo nic nevidi. Navic si muzes udelat dalsi profil s falesnym jmenem.
Nic mi do toho neni ale neni se za co stydet.
Dceri zjevne vyhovuje hra s presnymi pravidly kor kdyz je urcuje nekdo starsi.to taky muze byt priznak.
Nejsem odbornik tak uvidis co rekne krizova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.15 13:14

@Tarjei Děkuju za informaci, tak se tedy přidám. Já se rozhodně nestydím, a až budeme vědět, jak jsme na tom, tak to přátelům nebudu tajit, ale zatím jsem se chtěla vyhnout tomu, že se mě budou lidi na fb (byť tam nemám nikoho příliš „neblízkého“) ptát, proč jsem se přidala do takové skupiny, a zároveň chci malou chránit.
Křížové jsem volala, do konce roku má plno, objednat se mám v prosinci, a podle toho, jak brzy zavolám, by to mělo trvat tak do 2-3 měsíců, což se, zejména oproti APLe, zdá výborné. Ještě mi chtěla doporučit dr. Soukupovou, ale ta ordinuje až v Bohnicích, a pro nás, když máme ještě mimčo, bude určitě snazší, když budeme poblíž.

• Citovat
  • Upravit
9148
21.10.15 13:19

Hmmm tak jeste vloni brala do mesice..to je mazec ty terminy..my meli stesti ze tehdy pred peti lety brala krejcirova jeste..a ranou peci od aply jsem pozadala o navstevu a za dva tydny dorazili. Ted se ceka pul roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
21.10.15 13:21
@Ali-Ali píše:
no, presne to jsem ti komentarem chtela rict :)

Jsem d.bil cetla jsem to v rychlosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.15 13:22

@Tarjei Ach jo:roll: No jdu tam zavolat, uvidím, co mi řeknou.

• Citovat
  • Upravit
6980
21.10.15 22:11

Holky a máte někdo zkušenost s diagnostikou v Motole? My jsme tam objednaní na konec ledna- podezření má jak naše logopedka, tak dětská dr. Nejdřív že VD, jenže tu nám psycholožka (Dr. Malátová) loni tak nějak nepotvrdila, ale ani nevyvrátila, ale prostě syn je opravdu v některých věcech jiný, takže jsem si jistá, že něco tam je. Doteď jsem si myslela, že diagnoza není důležitá, naše logopedka je skvělá a pod jejím vedením syn udělal obrovský pokrok, ale on má dost problémy v té sociální oblasti, je hodně úzkostný a nějak mi dochází, že asistent by pro něj byl při nástupu do školy velké plus. Jenže mi přijde, že on je opravdu takový hraniční, tak to asi bude chtít opravdu dobrého diagnostika :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí