Podivná bolest v podbřišku

Anonymní
23.12.23 00:19

Podivná bolest v podbřišku

Dobrý večer, mám takovou otázku…

Minulý pátek (15.12.) jsem si zapomněla vzít HA (3. pilulka v 1. týdnu) a uvědomila si to až v sobotu večer, kdy jsem si šla vzít sobotní pilulku (vzala jsem si obě najednou). Nechráněný styk jsem měla jak ve čtvrtek, tak pátek odpoledne.
Zhruba 3 dny na to mě večer začal bolet podbřišek a táhne se to do dnešního dne. Bolest vždycky přijde k večeru + do toho mě bolí prsa (převážně bradavky)
Ve čtvrtek (21.12.) jsem byla na gynekologii na preventivní prohlídce, říkala jsem to panu doktorovi a ten mi řekl, že kdyby něco, viděl by to na ultrazvuku.
Je to vůbec možné? po 5-6 dnech?
Mohou být ty bolesti spojené s “větší” dávkou hormonů v jeden den? :nevim:

(o bolestech pan doktor ví, ale mám podezření na endometriozu, takže se těžko určuje původ)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1759
23.12.23 12:38
@Anonymní píše:
Dobrý večer, mám takovou otázku…

Minulý pátek (15.12.) jsem si zapomněla vzít HA (3. pilulka v 1. týdnu) a uvědomila si to až v sobotu večer, kdy jsem si šla vzít sobotní pilulku (vzala jsem si obě najednou). Nechráněný styk jsem měla jak ve čtvrtek, tak pátek odpoledne.
Zhruba 3 dny na to mě večer začal bolet podbřišek a táhne se to do dnešního dne. Bolest vždycky přijde k večeru + do toho mě bolí prsa (převážně bradavky)
Ve čtvrtek (21.12.) jsem byla na gynekologii na preventivní prohlídce, říkala jsem to panu doktorovi a ten mi řekl, že kdyby něco, viděl by to na ultrazvuku.
Je to vůbec možné? po 5-6 dnech?
Mohou být ty bolesti spojené s “větší” dávkou hormonů v jeden den? :nevim:

(o bolestech pan doktor ví, ale mám podezření na endometriozu, takže se těžko určuje původ)

Z toho tehotna urcite nejsi, pokud nezapominas brat HA pravidelne. Muze to byt horm nerovnovahou, ze sis vzala obe najednou. Kdyz zapomenes, tak se bere jen jedna a ne dve, ptze se muzes predavkovat a rozhodis si cyklus. A kdyby si tehotna byla jak jsi byla na gynde, tak opravdu nic videt nemuze. Oplodnenemu vajicku trva tyden i dyl nez se dostane do delohy a zahnizdi se, na uzv neco vidi az tak 14dni po vynechani ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí