Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Resutz píše:
Angua, platnost okolkovaného výpisu z katastru je myslím půl roku (možná jen pro některé úkony), třeba budete muset pro stavební povolení dodat nový. Podle mne je to hloupost, normální úředník koukne na ty stránky www.cuzk.cz a vidí, že se nic nezměnilo, někde papír je papír.. Je to třeba z důvodu prodeje bytu, domu, pozemku, výpis by měl být aktuální, aby to třeba už po tom půl roce nebylo prodané někomu jinému.
Resut
Jj, to chápu, mi to akorát vyznělo, že když mi to zařídí geodetická firma, tak to bude mít delší platnost - což se mi nezdálo
Jako u nás je to tam v poho, mají v čekárně i kávovar, odsýpalo to v pohodě, ráda tam za půl roku zajdu znovu
![]()
Angua, platnost okolkovaného výpisu z katastru je myslím půl roku (možná jen pro některé úkony), třeba budete muset pro stavební povolení dodat nový. Podle mne je to hloupost, normální úředník koukne na ty stránky www.cuzk.cz a vidí, že se nic nezměnilo, někde papír je papír.. Je to třeba z důvodu prodeje bytu, domu, pozemku, výpis by měl být aktuální, aby to třeba už po tom půl roce nebylo prodané někomu jinému
.
Resut