Podlaha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
27.3.07 13:52

Podlaha

Čím mejete plovoucí podlahu, aby se dlouho leskla? Jaký mop se vám zdá na ni nejlepší? Vytírám hadrem na koštěti a jarovou vodou a nejlepší se mi to nezdá.. Používáte někdo ma akrylátové vany a umyvadla tekutý písek(cif), nebo čím je čistíte? Nepoškrábe se to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
158
27.3.07 14:36

Jarovou vodu na plovoucí podlahu určitě nepoužívat,já vytírám každý den jen vodou s trochou tekutého mýdla,manžel nadává, že každodenním vytíráním se ta podlaha ničí, ale co dělat, když máme dítě a psa…ale určitě to mýdlo je šetrnější.Nebo prodávají i speciální přípravky, myslím Pronto, ale výsledek je jako po mýdle.Mop mám od Viledy, je super, ušetří práci.Na vany a umyvadla prodávají čističe ve spreji, je to tekuté, takže nepoškrábe,je to cif nebo domestos.Já jsem koupila od Ecoveru ekologický univerzální čistič a je super i na wc.Kadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.4.07 05:16

pro Jaanaa

Napiš mi na scheri@seznam.cz. Pošlu Ti kontakt na firmu, která má v nabídce speciální čistidla na různé povrchy (dřevěné, laminátové, PVC, přírodní kámen…zkrátka, na co si vzpomeneš) a mají taky speciální přípravek, který vytváří protiskluzovou vrtsvu. Na vany je v nabídce speciální čistič koupelen, který odstraňuje vodní kámen a usazeniny z mýdla, jednoduše se roztok nastříká a setře.....
Dá se nakoupit bez rizika, protože firma poskytuje 30-ti denní záruku kvality, t.j., že můžeš vrátit zboží bez udání důvodu a peníze dostáneš zpět. V maloobchodě se nedají sehnat, pouze přes jejich spolupracovníky.
A co je milá zpráva - ceny jsou v pohodě, voní to a výrobky a jsou zdraví šetrné........což se o mnohých nabízených v drogeriích nedá tvrdit :D
Napsala bych Ti název výrobce sem, ale nemám zapotřebí, aby mně někdo napadal, že si dělám reklamu..... :D

• Citovat
  • Upravit
325
15.3.13 08:40

My ji mame a pouzivame vosk. Roztira se bud neredeny nebo s trochou vody. Ale pokud ji nemas nijak osetrenou, bude asi trosku sesla vzdycky. My jsme ji meli osetrenou tlakove voskem. Drevo je sice narocnejsi, ale me se libi mnohem vic:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.23 09:19

Oživuji s trochu jiným dotazem - Jde o malinkatou místnůstku, jen WC, bez koupelny.

Máte na WC stejný vzor/barvu/materiál podlahy jako v celém bytě? Budeme předělávat WC, teď je tam úplně jiný odstín i materiál než v chodbě, ze které se na WC jde, ale přemýšlíme jestli sjednotit nějakým podobným nebo dát klidně úplně jiný odstín? Na WC jsou dveře stále zavřené.

• Citovat
  • Upravit
13717
16.11.23 09:36

Máme v koupelně stejnou dlažbu jako na chodbě, ale dveře jsou pořád otevřené. Myslím, že to záleží na vás, ale pokud máte v chodbě plovoučku, tak se stejně na záchodě netrefíte s dlažbou ve stejném dekoru, takže bych klidně dala dlažbu úplně jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
16.11.23 10:20
@Anonymní píše:
Oživuji s trochu jiným dotazem - Jde o malinkatou místnůstku, jen WC, bez koupelny.Máte na WC stejný vzor/barvu/materiál podlahy jako v celém bytě? Budeme předělávat WC, teď je tam úplně jiný odstín i materiál než v chodbě, ze které se na WC jde, ale přemýšlíme jestli sjednotit nějakým podobným nebo dát klidně úplně jiný odstín? Na WC jsou dveře stále zavřené.

My jsme teď dali do koupelny a WC dlaždice v dekoru plovoucky. Vzhledem k tomu, že máme v každém pokoji bohužel jiný odstín plovoucky, tak to sladit úplně nešlo, ale pokud máte v celém bytě jeden dekor, tak si myslím, že se tomu dá docela dobře přiblížit. My tu dlažbu máme skoro stejnou jak plovoucku v jednom tom pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
16.11.23 11:02

Mám všude v bytě stejnou podlahu, i na záchodě. Jen dlaždičky jiný v koupelně, protože ta jediná neprošla rekonstrukcí. Mám tmavší vinyl. Klidně bych ho dala i do koupelny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.23 11:42

Holky díky! A máte na WC i něco jiného než dlažbu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný