Síť proti hmyzu do střešních oken

583
20.3.07 16:43

Síť proti hmyzu do střešních oken

máte někdo zkušenost? kde jste sehnali? máme Veluxy, ale když koukám na jejich web, odrazuje mě cena, tak hledám jiné řešení
http://web02.velux.com/vcz/dsp3/!cipc4.shop?cPar=30

díky za každou dobrou radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5784
20.3.07 17:36

Ahoj nemám sice zkušenost s střešním oknem, ale nám se velice osvědčila „nalepovací síťka do oken“. když koukám na ty stránky od Veluxu, tak by se to dalo stejně použít. prodávají to v Obi - je to lepicí páska a z druhé strany něco podobného jako suchý zip a na ten se umístí ta síťka. Myslím si že by se to dalo normálně nalepit na zeď nebo udělat si tam nějaké malé lišty kolem okna - až u toho výklenku jako mají na tom veluxu… a máš to za pár kaček. jedna síť (i s lepičkou) stojí myslím kolem 60-100kč. Doufám, že jsem to popsala trochu srozumitelně :roll:

my to už používáme 3 roky a nevíme co je komár :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
20.3.07 17:43

moc díky za radu.. ještě: najdu to v OBI v :,-(ě, nebo si musím zvlášť najít síť a zvlášť tu lepičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
20.3.07 17:49

myslím že to prodávají dohromady i zvlášť. Je to taková malá krabička. A jestli můžu poradit tak si vem černou síť. Prodávají i bílou a přes tu není nic vidět. (odráží světlo a tak paradoxně přes ni nevidíš.)
Mě to vydrželo na okně ty dva roky a teď jsem dávala nový, je to fakt úplně skvělí, přes zimu to sundáš a na leto zase jen „přiděláš“ jen tu síťku na ten zip…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
20.3.07 17:51

no teď mě napadlo, že u střešního okna nepotřebuješ vidět ven, že? :lol: tak nevím jaká barva bude lepší.....musíš vyzkoušet. :wink:

jo a levněji to výjde koupit si to v krabičce kde je obojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
20.3.07 17:56

ja jsem si koupila hustou zaclonu kamaradka mi to usila na miru a na to kousky suchacu a ty jsem nalepila i na okna a hotovo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
20.3.07 18:07

Gabinko, to mě taky napadlo, ale jak to dám na střešní okno? to se přeci otevírá oběma směry.. druhé řešení je dát to do balkonových dveří a to střešní neotvírat.. malá totiž spí se světýlkem a bojím se, že by ji hmyzy sežraly..
díky moc za tipy, vyšlu manžela do toho OBI a uvidíme..
jo, a já mám nevýhodu, že jsem tvor netvořivý, takže fakt radši koupit než doma šít.. stydím se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bt-cz
15.11.10 11:56

Ahojky, my máme taky střešní okna a dřív jsme tam měli záclonku navlečenou na dřevěných tyčkách přišroubovaných k obložení, ale měnily jsme je a záclonky šly dolů. Hodně se tam chytal prach a stejně hmyz nějakou skulinkou proletěl. Takže taky ocením nějaké chytré funkční řešení za rozumnou cenu.. :)

• Citovat
  • Upravit
1497
19.7.16 09:20

Obnovují téma
Potřebujeme síť do střešního okna. Jaké máte zkušenosti prosím?
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
19.7.16 09:49

Ahoj, nechali jsme si dát sítě přímo od firmy, co nám tam dávala okna. Máme značku Velux.
Se sítěmi jsem moc spokojená. Ale cenu už fakt nevím:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
19.7.16 09:55

@blueberryx máme sítě od Velux, akorát teď po 4 letech musíme jednu měnit, protože synek se svou kamarádkou jednou dostali báječný nápad do té sítě bušit, takže síť vypadla z lišt a už nešla zpět a pomalu, ale jistě se rve a ničí, takže letos dokupujeme jen kazetu se sítí. Celý set kazety se sítí plus vodící lišty vyjde od 2000 do 3500 podle velikosti okna, což není málo, ale zase na druhou stranu je to fakt skvělý, protože nám fakt do bytu nic nelítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1497
19.7.16 11:14

Děkuji, na ty jsem koukala. Právě že investovat se mi nechce, protoze je to jen na toto, max příští léto, pak budem bydlet v baráčku.
Ale vypadají skvěle. Jen ta cena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.7.16 10:54

My jsme řešili stejný problém-stěhujeme se do baráčku se střešními okny a i když jsou ty zmiňované super, ta cena nás odradila. Známou nám byly doporučeny takové ty nalepovací sítě. Mají je třeba v Obi, Baumaxu, ale i v DM. Stojí do 100,– a mají různé velikosti. Tak jsme se rozhodli pro ně. Třeba Vám to pomůže. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.19 12:17

Obnovuji diskuzi ;)

Právě řeším síť do střešních oken a byla bych jen pro tu nalepovací. Máme ji i v ostatních oknech a spokojenost. A ty ceny pevných sítí jsou mazec…jako matka samoživitelka se na to musím ohlížet.
Máte někdo prosím tu nalepovací ve středních oknech? Jak jste spokojeni? To se lepí zevnitř předpokládám,ale asi to je jakoby provedené,aby se dalo okno otevřít? Jak to vypadá a jak pak umýváren okna? Kdyby měl někdo foto,byla bych vděčná :oops:

Dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný