Podlahy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
268
21.9.07 08:35

Podlahy

Ahoj,
máte někdo zkušenost s tzv. „suchými podlahami“? Stavíme rodinný domek a nechceme klasické lité betonové podlahy. Máme v podlaze všechny instalace a suché podlahy se skládají z polystyrenu a dřevěných desek. Zajímá mě, jak jste s těmito podlahami spokojené a kdo Vám je dělal, týká se hlavně MOravy.
Snad se někdo najde , kdo má s těmito podlahy zkušenosti. :wink:

Díky moc za případné odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2114
21.9.07 09:20

No tak to teda suchý podlahy máme asi taky :lol: My si to dělali sami a vůbec nevíme že se tomu takhle řiká :oops: Ale asi to nemáme klasický protože sme to dělaly na beton, položily sme lepenku, latě, mezi latěma vyplnily polystyrenem a na to položily dřevěnou desku, myslím dřevotřísku ale těch je zas několik druhů… No a spokojenost, vypadá to hezky ale snadno se to poškrábe ( máme to nalakovaný ) a je to studený ( ale celkově máme studený barák )…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.07 10:15

Ahojky,
mi tedy tyto podlahy nemáme.Myslím,že to bude dost pracovat a časem možná i vrzat.Ale je to zas rychlé a nemusí se čekat až to zatvrdne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
27.1.13 19:14

Ahoj chtěla bych se zeptat jakou máte doma podlahu, jaké jsou pro a proti a kolik jste za ně dali za metr, pokud máte podlahové vytápění, jak jste s ním spokojeny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
27.1.13 20:56

Ahoj, máme doma plovoucí podlahu. Dávali jsme cca 380,–/m2 http://www.labai.cz/…arnwood-2571. Máme ji v celém horním patře / ložnice, pokojíky, obývák / jinak dole máme dlažbu ve formě plovoučky / kuchyň, chodby / dlažba je dobrá, že v kuchyni vždycky něco upadne na zem, setřu a je uklizeno. Co se týká plovoucí podlahy, tak už neeee :,( výhoda je v tom, že setřeš prach a bordel a nedýcháš to na rozdíl od koberce, kde ti ten bordel zůstává :( ale zase nevýhodou je, že ten prach jde hodně vidět, takže každý den vytírám nebo alespoň zametu a druhá nevýhoda, není teplá na nohy, jde od ní zima. Přemýšleli jsme taky o topení v podlaze ale měli jsme strach z toho, že když se něco rozbije, tak musíš sundavat celou podlahu, aby se to spravilo :zed: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
28.1.13 09:11

@Alčák1
díky za pomoc, no fakt váháme s tím podlahovým vytápěním, ale moc se mi líbí snadná údržba dlažby a vidina tepla od noh :srdce:
tu plovoučku máte krásnou, ta je pocitově asi teplejší, že?
a pokládali jste sami nebo měli řemeslníka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
28.1.13 10:12

Měli jsme řemeslníka, známého od manžela, takže jsme dali za práci 2000,– :) normálně by jsme si sáhli do kapsy asi hlouběji pokládal nám 96m2. Je fakt, že podlaha se ani nehne, moje máma má levnější variantu a po 5 letech se ji začala rozjíždět a dělat boule :(, ke všemu má světlou podlahu a je na ni vidět opravdu všechno, ta naše je od pohledu opravdu teplejší. jak říkáš. V obýváku máme malej koberec kvůli malýmu aby si mohl kde hrát. Můj strejda si koupil takový ty dřevotřískový desky http://www.podlahycech.eu/…0mm/d-76471/, obrousil je, dal na to vytvrzovací lak / schlo mu to přes léto skoro 3 dny / udělal dva nátěry toho laku a člověk by nevěřil, je z toho nádherná podlaha, ani nestudí. Kdyby to udělal dřív, tak bych se asi nechala inspirovat :lol: hodně si taky lidi dávají korkovou podlahu, ta je krásně teploučká a taky ji lakujou aby vydržela ale zase se prodraží :think: je to fakt o vkusu a hlavně o penězích a každá podlaha má své pro a proti ;) zrovna dneska už zase na mě kouká prach a vlasy, tak jdu pro koště a jedu - bohužel máme velkej barák a už mi to leze krkem ale koupila jsem robotický vysavač, tak snad trochu pomůže ;) hlavně než si tam tu podlahu dáš, tak hodně přemýšlej. Moje ségra si dala plovoučku do kuchyně, spadl ji hrnec s polívkou, podlaha se nafoukla a ještě tam má dolík po hrnci :cert: já si zase dala do spodní koupelny v létě neklouzavou dlažbu oranžovou a pěkně drahou - taková jako drsná a na prd se vytírá http://www.rako.cz/…y/samba.html?…, pořád se zadrhává bordel, takže odhodím mop a hezky hadr a na kolena - už bych si ji tam taky nedala :think: chybama se člověk učí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný