Podlouhlý útvar v pupku, co to může být?

22.1.26 14:32

Podlouhlý útvar v pupku

Ahoj holky,
V létě jsem trpěla na plynatost, pálení žáhy a celkově zpomalené trávení. Doktorka mi předepsala Nolpazu, potíže odezněly na několik měsíců a teď se mi zase vrátily. Jsem pořád děsně nafouklá, plná, i kdybych celý den nejedla. Hrozné prdím a smrdím, ale třeba 15× denně. Na záchod chodím, nemám zácpu, průjem. Ani potíže s močením. A včera jsem si nahmatala v pupku (mám ho alá kráter a ne ten vylezlý) nahmatala něco tvrdšího, ale není to boulička, je to jakoby podlouhlá široká nudle. Na Gyndě jsem byla včera, tam je vše v pořádku. Ještě mně začalo pobolivat někdy v levém podbřišku, někdy v pravém. Buď je to takové jakoby chvilkové sevření nebo mně to chvilku pobolívá a pak to odezní, takto několikrát denně. Příští týden jdu jako samoplátce na sono. Myslíte, že je to jenom kýla? Moje doktorka to vůbec neřeší, prý psychosomatika a chtěla mi psát antidepresiva. Jenže já ač jim zdravěji, mám více pohybu, atd, tak prostě to lepší není. Ještě jsem udělala chybu a koukala na internet a tam hned aneurysma břišní aorty a další. 🫣 Nemůže to být třeba alergie na lepek nebo něco podobného? Projevovalo se to takto někomu v začátku? Budu ráda za zkušenosti. Někdy nemůžu usnout, jak jsem děsně nafouklá. 😓

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21112
22.1.26 16:01

Pupeční kýla je dost běžná záležitost, podle popisu to na to vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5717
22.1.26 16:43

Podlouhlá široká nudle bude nejspíš obsah střev, aneb bobík, slušně řečeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
22.1.26 16:58

Prý je ve hře i pití většího množství sycených nápojů, nebo naopak jejich absence. Nám vyhovuje např. jemně perlivá magnézka-ne jako jediná součást pitného režimu, spíš jako zpestření, při sportu a větších fyzických výkonech více…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2261
22.1.26 18:14

Hylak, nebo až bude endiaron, tak na 3-4 dny na pobití špatných bakterií. A pravděpodobně je tam drobná kýla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí