Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já bych koupila dvoje a jedny bych dala šikovné kamarádce, co umí šít, ať mi z nich ty šatečky pro malou ušije a třeba jí ještě z nich udělá čelenka do vlasů ![]()
Vdávat? v těchto šatech? ne, to je fakt síla,
sice to není zakázané, šatičky na léto jít v nich na koupaliště nebo si sednout na zahrádku - no dobré, ale vdávat? vzor zástěra?
@Maky895989 píše: Více
presne… koupila bych dvoje, ze spodniho volanu usila saty pro dcerku a mela bych dlouhe i kratke saty na prevleceni
@Kockazvysocan Děkuju, ale ne. Svatbu máme malinkou, maximálně 12 lidí i s náma. Bude obřad, oběd a malý raut aby bylo co zobat do večeře, která probéhne formou grilování. Hosté můžou přijít klidně v kraťasech a tílku, hlavně aby jim bylo pohodlno a všichni si to užili.
Ja bych se v takovych satech urcite vdavat nechtela. Ale je to tvuj den podle tvych predstav, takze se nenech nejakymi komentari rozhodit, nikdy se nezalibis vsem
jinak souhlasim, ze je dobry napad koupit dvoje a jedny nechat presit ![]()
@Kockazvysocan píše: Více
jsou zeny, ktere v tomto typu satu vypadaji jako vily, treba ji slusi a citi se v nich dobre 🤷🏼♀️ letni svatba, dlouhe vlasy, kvetinovy venecek, nezda se mi to uplne spatne
Nemůžete zvolit trochu slavnostní oděv? Že přijdou hosté dobře se cítící v tílku (si představuju to spodní žebrovaté) na radnici? A další hosté ženského pokolení třeba v zástěře? V tom se cítily dobře obě moje babičky.
Ne ne.
Abys následně nebyla nejobyčejněji oblečená Ty a nemrzí Tě to. Neber to jako rýpání, ale jiný pohled.
@stinga píše: Více
Já v tom problém nevidím. Mně se líbí a vy se v tom vdávat nebudete, není co řešit
.
@Grizelda02 píše: Více
Jj, kvetinove dite a la hippies ![]()
Kazdeho vec.
Ja bych svymi svatebnimi saty taky urcite mnoho lidi pobourila ![]()
Příspěvek upraven 12.03.24 v 13:27
@Anonymní píše: Více
To vám schvaluju, nakonec i ty šaty. Na co vypadat na svatbě jako šlehačkový dort. Tyhle šaty pak ještě užiješ.
Prosím nevíte kde sehnat podobné šaty ve velikosti tak 98/104? Budu se vdávat v těchto modrých a ráda bych pro rok a půl starou dceru podobné. Jen nechci kupovat nic přes shein, temu atd… Přes allegro mám taky jen špatné zkušenosti.