Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj chceme s přítelem svatbu na úřadě jen my a svědkové.. měl někdo z vás? prosím jen tak pro představu jak to tak asi vypadá ten obřad atd? A prstýnky. Nechceme nějaké drahé..kolik jste platili za prstýnky…všem moc děkuji za odpovědi
@Petka968 píše:
Ahoj chceme s přítelem svatbu na úřadě jen my a svědkové.. měl někdo z vás? prosím jen tak pro představu jak to tak asi vypadá ten obřad atd? A prstýnky. Nechceme nějaké drahé..kolik jste platili za prstýnky…všem moc děkuji za odpovědi
Obrad ma oficiality dane zakonem a oddavajicimu je jedno, kolik je tam lidi. A prstynky si snad vyberete podle sebe, ne?
To je taky ruzne.
Máme prstýnky z chirurgické oceli. Chtěla jsem je tenkrát kvůli manželově práci. Já v něm mám tedy diamant, takže můj byl dražší, ale manželův obyčejný kroužek stál asi tisícovku vč. vyrytí data svatby a jména. I po 12 letech jsou jako nové, takže můžu doporučit ![]()
Prstýnky nemusis mít vůbec, je jen na vás, co si tam donesete
obřad je pro všechny stejny, trvá cca ctvrt hodiny, potřebuješ dva svědky a jinak je jedno jestli je tam prázdno nebo mas 100 hostu.
@Petka968 píše:
Jak píšou holky, na úřadě to není žádná věda a prstýnky se dají sehnat různé, základ je materiál, z jakého chcete a je toho fakt hrozně moc. My máme třeba titan, vyrobeno od známého
Příspěvek upraven 05.03.24 v 10:34
Jak píšou holky, obřad je dán a je krátký. Je to rychlovka. Pak vše podepíšete a můžete jít domů. Prstýnky jsou na Vás, nemyslím že tady někdo poradí, musíte si vybrat podle sebe a mít úplně obyč a levné. My chtěli alespoň hezké prstýnky které nám vydrží, takže jsme platily kolem 15 za oba.
Prstynky nejsou povinne. Muzes mit klidne za 60 Kc za Ciny nebo zadne. My jsme si nakonec koupili stribrne, ale vubec je nenosime.
Obrad je stejny s hosty nebo bez. Ma zakladni náležitosti, ktere musi byt provedeny, řečeny. Musite mit obcanky, dopredu vyplnene a odevzdané dokumenty na matrice, zajištěný termin obradu. Svedky s obcankami. Prstýnky byt nemusi, takze klidne zadne nebo ocelové, stříbrné, jednoduche, kdyz nechcete utracet.