Podolí - Imunologické vyšetření

3149
31.7.14 11:35

Podolí - Imunologické vyšetření

Ahojky holky mám dotaz byl jste někdo v Praze Podolí na Imunologickém vyšetření? Můj gynekolog posílá mě a manžela na vyšetření páru. Nevíte co to obnáší? Co po nás budou chtít? A jak to probíhá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4630
31.7.14 11:46

Nevím jak Podolí, my byli u mudr. Malíčkové na karláku, vzala jen krev. Některé muže ještě odesílá na spermio…vřele jí doporučuji, nebýt jí, tak mimi nemáme. Reprodukční imunologii mám totiž naprosto v pořádku, bohužel tu „normál“ ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
31.7.14 11:50

My jsme tam byli. Probíhalo to tak, že mě vzali asi tři ampule krve, manželovi jednu k tomu u něj spermiogram a povídání u DR, kde se vyptává jak dlouho se snažíme, zdravotní stav náš a rodiny, moc už si to nepamatuju, už je to dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
31.7.14 11:50

@estrela Děkuji. Já už jedno dítě mám. Podařilo se úplně na poprvé a bez problémů teď už se rok a půl nechráníme tak nás poslal na vyšetření páru. Něco o spermiogramu říkal taky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
31.7.14 11:52

@Irinka0210 Ni my se nesnažíme o mimčo jen je mému dr. divné že se ničím nechráníme spíme spolu docela dost a já neotěhotněla tak chce jen pro sebe vědět proč. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
31.7.14 11:56

@kolmenka Myslím, že to bude probíhat stejně, když to tak vemeš i když se nějak nesnažíte, tak stejně jsi i přes nechráněný sex neotehotněla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
31.7.14 11:58

@Irinka0210 Jsem na to tedy zvědavá. Nepamatuješ si jak dlouhé měli objednací termíny a jestli třeba před vyšetřením měla být sexuální absence nebo tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
31.7.14 12:01

@kolmenka po porodu se může imunologie změnit - říkala mi to mudr. Malíčková, tam kde nebyl problém může být, tam kde byl, najednou není. Jak píšu spíše bych šla na imuno k ní, protože dělá komplexní imunologii, pokud máte žádanku, tak se k ní stačí objednat:

https://mysolp.vfn.cz/Tree.aspx?…

jde to i přes web,viz.dole na těch stránkách. Akorát čekací doba je asi dlouhá…no je prostě nejlepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
31.7.14 12:03

@estrela My máme žádanku kde je přímo adresa toho Podolí. Tak budeme muset přímo tam. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
31.7.14 12:07

@kolmenka Tak to si nepamatuju, myslím něco okolo měsíce a půl až dva, opravdu si to nepamatuju. A sexuální absence tuším 3 dny, ale měli by ti to říct, až se budeš objednávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
31.7.14 12:08

@kolmenka hm,tak to je škoda. Žádanku s adresou kam jít - jmenovitě to slyším poprvé. Třeba má váš doktor s nimi „dobré vztahy.“ Já bych asi načetla recenze a pokud bych nebyla přesvědčená, že do Podolí ano (a to bych asi nebyla) tak bych doktora požádala o novou žádanku s tím, že sis našla jinou imunologii. Každopádně držím palečky, ať je vše k tvé spokojenosti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
31.7.14 12:08

@Irinka0210 zkusím tam hned zítra zavolat :palec: Děkuji za informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
31.7.14 12:09

@estrela Ty máš špatnou zkušenost s Podolím? Můžu vědět jakou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
31.7.14 12:21

@kolmenka v podolí jsem nebyla, ale co vím, tak dělají pouze reprodukční imunologii, takže kdybych tam šla, tak bych byla podle nich zdravá a měli by pravdu, vytknout by se jim nic nemohlo, jenže já mám imunologický problém a to ten, že moje tělo zjednodušeně zabíjí to co do něj nepatří, takže embryo, které je zčásti tvořené DNA partnera nemá šanci. Může za to tzn. TNF alfa a ta je právě součástí „normální imunologie“. Kdyby se tohle nezjistilo, tak pořád potracím, ikdyž reprodukční je O. K…proto bych šla tam, kde dělají komplexní imunologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
31.7.14 12:44

@kolmenka Ahoj, my jsme byli v Podolí. Probíhalo to tak, jak popisuje @Irinka0210, sexuální abstinence asi 3 - 5 dní, ale to ti řeknou při objednání. Byli jsme objednaní na osmou, tak jsem si říkala paráda, alespoň tam nebudeme dlouho, jenže to jsem ještě netušila, že byli všichni objednaní na osmou :). Takže to tam probíhá tak, že při příchodu si vezmeš pořadový číslo a kdo dřív přijde, ten dřív jde. Takže doporučuju, jít tam dřív než na osmou, abyste tam potom nebyli celý dopoledne. Protože potom ty konzultace u doktora se docela protahujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty