Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Máte někdo ten samý problém???…Nemám žádné trauma ani kompex, prostě ta potřeba vymizela…ale u manžela ne…JAK DÁL?
posli mi ho… nemusis ani platit.
@omites píše:
Ja chciiiiiiiiii sex a není s kým
s manzelem - Stirem? ![]()
Meli bychom tu podniknout nejakou hromadnou vymenu partneru, to by bylo nazhaveni aspon na rok dopredu.
Překonat se
Taky se mi dost často nechce, ale jakmile se nechám ukecat, tak se mi to i líbí.
Já myslím, že hodně dělá i únava a tak. jsme takové okopané, utahané, bez nálady… Já bych večer jen padla a spala. Nejvíc bych si dala říct v době, kdy je manžel v práci
No jo no, holt je každý načasovaný jinak
![]()
@Anonymní píše:
Máte někdo ten samý problém???…Nemám žádné trauma ani kompex, prostě ta potřeba vymizela…ale u manžela ne…JAK DÁL?
Najdi mu milenku ![]()
@AniNevim píše:
s manzelem - Stirem?
Meli bychom tu podniknout nejakou hromadnou vymenu partneru, to by bylo nazhaveni aspon na rok dopredu.
To zní velmi zajímavě ![]()
@AniNevim píše:
s manzelem - Stirem?
ano, již jsem to řešila i přes ezoteriku. Pani chvíli hleděla na datum narození, pak na mě, pak zas na to datum. A pak velmi opatrně řekla - štír bez chuti na sex… to je fakt průser
Prej jedině lékařské řešení… urolog a psycholog.
Když jsem to doma nadhodila, tak on problém nemá… Chuť prej taky má. Ale ne v 9 večer, kdy konečně usne dítě. ![]()
Prej mě za 4 měsíce čeká milenec ![]()
@omites píše:
Ja chciiiiiiiiii sex a není s kým
já chci sex a nemůžu
Často jsem tu četla, že některé čerstvé maminky na to nemívají chuť, prý to je hormonama. Nemůže to být i tvůj případ? ![]()
@omites píše:
ano, již jsem to řešila i přes ezoteriku. Pani chvíli hleděla na datum narození, pak na mě, pak zas na to datum. A pak velmi opatrně řekla - štír bez chuti na sex… to je fakt průserPrej jedině lékařské řešení… urolog a psycholog.Když jsem to doma nadhodila, tak on problém nemá… Chuť prej taky má. Ale ne v 9 večer, kdy konečně usne dítě.
Prej mě za 4 měsíce čeká milenec
@omites píše:
ano, již jsem to řešila i přes ezoteriku. Pani chvíli hleděla na datum narození, pak na mě, pak zas na to datum. A pak velmi opatrně řekla - štír bez chuti na sex… to je fakt průserPrej jedině lékařské řešení… urolog a psycholog.Když jsem to doma nadhodila, tak on problém nemá… Chuť prej taky má. Ale ne v 9 večer, kdy konečně usne dítě.
Prej mě za 4 měsíce čeká milenec
Jsem taky štír… ![]()
No hezky se mluví…ale když to nejde, tak to nejde,,,mě by to bylo jedno, ale manželovi ne…už jsem zkoušela i „litr vodky“ a stejně…sex fuj fuj fuj