Nechci sex! Jak dál?

Anonymní
25.7.14 23:22

nechci sex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Máte někdo ten samý problém???…Nemám žádné trauma ani kompex, prostě ta potřeba vymizela…ale u manžela ne…JAK DÁL?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14809
25.7.14 23:23

To máš blbý, manžel ještě horší. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
25.7.14 23:24

Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
25.7.14 23:26

Z niceho nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
25.7.14 23:29

Ja chciiiiiiiiii sex a není s kým :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
25.7.14 23:31
@Anonymní píše:
Máte někdo ten samý problém???…Nemám žádné trauma ani kompex, prostě ta potřeba vymizela…ale u manžela ne…JAK DÁL?

posli mi ho… nemusis ani platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
25.7.14 23:31
@omites píše:

s manzelem - Stirem? 8o
Meli bychom tu podniknout nejakou hromadnou vymenu partneru, to by bylo nazhaveni aspon na rok dopredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
25.7.14 23:32

Překonat se :mrgreen: Taky se mi dost často nechce, ale jakmile se nechám ukecat, tak se mi to i líbí.
Já myslím, že hodně dělá i únava a tak. jsme takové okopané, utahané, bez nálady… Já bych večer jen padla a spala. Nejvíc bych si dala říct v době, kdy je manžel v práci :lol: No jo no, holt je každý načasovaný jinak :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
25.7.14 23:33
@Anonymní píše:
Máte někdo ten samý problém???…Nemám žádné trauma ani kompex, prostě ta potřeba vymizela…ale u manžela ne…JAK DÁL?

Najdi mu milenku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
25.7.14 23:33
@AniNevim píše:
s manzelem - Stirem? 8o
Meli bychom tu podniknout nejakou hromadnou vymenu partneru, to by bylo nazhaveni aspon na rok dopredu.

To zní velmi zajímavě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
25.7.14 23:34
@AniNevim píše:
s manzelem - Stirem? 8o

ano, již jsem to řešila i přes ezoteriku. Pani chvíli hleděla na datum narození, pak na mě, pak zas na to datum. A pak velmi opatrně řekla - štír bez chuti na sex… to je fakt průser :jazyk: Prej jedině lékařské řešení… urolog a psycholog.

Když jsem to doma nadhodila, tak on problém nemá… Chuť prej taky má. Ale ne v 9 večer, kdy konečně usne dítě. :nevim:
Prej mě za 4 měsíce čeká milenec :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
25.7.14 23:35
@omites píše:

já chci sex a nemůžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
25.7.14 23:35

Často jsem tu četla, že některé čerstvé maminky na to nemívají chuť, prý to je hormonama. Nemůže to být i tvůj případ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.14 23:37
:D:lol:
@omites píše:
ano, již jsem to řešila i přes ezoteriku. Pani chvíli hleděla na datum narození, pak na mě, pak zas na to datum. A pak velmi opatrně řekla - štír bez chuti na sex… to je fakt průser :jazyk: Prej jedině lékařské řešení… urolog a psycholog.Když jsem to doma nadhodila, tak on problém nemá… Chuť prej taky má. Ale ne v 9 večer, kdy konečně usne dítě. :nevim:
Prej mě za 4 měsíce čeká milenec :jazyk:
@omites píše:
ano, již jsem to řešila i přes ezoteriku. Pani chvíli hleděla na datum narození, pak na mě, pak zas na to datum. A pak velmi opatrně řekla - štír bez chuti na sex… to je fakt průser :jazyk: Prej jedině lékařské řešení… urolog a psycholog.Když jsem to doma nadhodila, tak on problém nemá… Chuť prej taky má. Ale ne v 9 večer, kdy konečně usne dítě. :nevim:
Prej mě za 4 měsíce čeká milenec :jazyk:

Jsem taky štír… :?:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.14 23:40

No hezky se mluví…ale když to nejde, tak to nejde,,,mě by to bylo jedno, ale manželovi ne…už jsem zkoušela i „litr vodky“ a stejně…sex fuj fuj fuj

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty