Nechci sex! Jak dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2841
26.7.14 00:36
@omites píše:
já vím, jeho nikam nedokopeš. On to jako problém nevidí.
Prej by to začal řešit, kdybych řekla, že beru dítě a jdu od něj pryč. Což zas já neudělám.A jak radím? Prozatím mě napadla ta kostrč, kterou vím, jak napravit, ale na klientech to ještě nedělám, to je poslední věc, do které se dornovec vrhne.
Pak mě napadl nějaký ten odborník. U jednoho už jsem byla sama - já jsem v pořádku. Vzala jsem to u přes ezoteriku… léčit se musí on :nevim: Co víc mám dělat? Když vyhrožuji a nadávám, tak ho jenom víc blokuju

To je zle no :think: u nas je to trochu blok z me strany ale jsem po porodu a kojim. Tak snad se to zlepsi. Presto to ma casto. Ja to nemyslela zle ze radis, ja jen mam zvyk nekdy odlehcovat. Vsak pises hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
26.7.14 00:36

Holky, pyžamo obráceně a do kapsičky zašít pinpongový míček. Když si lehne na záda, bude ho to tlačit :lol:

@omites Jednou ročně na vánoce, viď :lol:

Tak to já se normálně nechám ukecat několikrát týdně, minimum je tak jednou… Ale ono je to hodně o potřebách toho druhého, takže pro člověka, který by chtěl každý den, je to málo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
26.7.14 00:39

@omites Co máš dělat? Co třeba pořídit nějaký modrý prášek, rozmíchat do pití… Nebo teď už jsou určitě i s jinou barvou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
26.7.14 00:41
@Petule030 píše:
@omites Co máš dělat? Co třeba pořídit nějaký modrý prášek, rozmíchat do pití… Nebo teď už jsou určitě i s jinou barvou :lol:

erekci má dobrou a vydrží :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
26.7.14 00:45

@omites Ale co jsem pochopila, tak ne v okamžik, kdy by tobě přišla vhod. Takhle bys mohla náhodě vyjít naproti… :lol: Dělám si legraci, asi by mu to bylo divné, že z ničeho nic mu stojí :mrgreen: No nic, radši jdu spát. Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.14 05:38

Ahoj, mám to stejně.. 20 měsíců od porodu, kdy pak umřelo díte. Prostě se přemáhám.. Vztah nám jinak klape a to je důležité..Veřím, že jednou se to změní a já zas budu mašina 8)
Anonym protože je to osobní. Jen jsem chtěla podpořit ;)

• Citovat
  • Upravit
2575
26.7.14 06:28
@Anonymní píše:
Ahoj, mám to stejně.. 20 měsíců od porodu, kdy pak umřelo díte. Prostě se přemáhám.. Vztah nám jinak klape a to je důležité..Veřím, že jednou se to změní a já zas budu mašina 8)
Anonym protože je to osobní. Jen jsem chtěla podpořit ;)
:hug: :hug: :hug: vím, co to s člověkem udělá, když miminko zemře (osobní zkušenost) :hug: :hug: :hug: A i s tím sexem jsme na tom stejně - taky se přemáhám - můj přítel by chtěl každý den, já jsem ráda, když se k tomu dokopu tak jednou týdně :? Pro klid v rodině už jsem zkoušela i bylinky, ale s 2 malýma dětma, domácností a přípravou svatby jsem večer ráda, když lehnu a dá mi pokoj :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
26.7.14 06:29

@omites asi budeš mít pravdu s tou páteří - včera jsem po hoooooodně dlouhé době byla na masáži (už jsem skoro ani neotočila hlavu jak mě to bolelo) a dneska jsem naprosto grogy - bolí mě celej člověk, ale bylo to už potřeba - škoda, že nebydlíš blíž, chodila bych k tobě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
26.7.14 06:44
@pusina1 píše:
Starej, plesatej, vecne nas. ranej :mrgreen: :mrgreen: slinta a chrape…kdoooo maaaa zaaajem :mrgreen: :P

hmm, toho mám doma taky…
Ale má pronikavě modré oči. Někdo tu chtěl pronikavě modré oči? A v případě zájmu zapůjčím i na chov - dělá nádherné děti na první šťouch. Jen holčičky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
26.7.14 06:55

Hm u nás to bylo naopak a to je taky dost blbý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15103
26.7.14 07:07

Hm, taková antikoncepce, ta nadělá taky divy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
26.7.14 07:31
@Anonymní píše:
No hezky se mluví…ale když to nejde, tak to nejde,,,mě by to bylo jedno, ale manželovi ne…už jsem zkoušela i „litr vodky“ a stejně…sex fuj fuj fuj

tak u nas je to naopak, ja chci, milacek porad unavenej. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
26.7.14 08:21
@Antonie Bolavá píše:
hmm, toho mám doma taky…
Ale má pronikavě modré oči. Někdo tu chtěl pronikavě modré oči? A v případě zájmu zapůjčím i na chov - dělá nádherné děti na první šťouch. Jen holčičky :mrgreen:

Ten můj dělá zase jen chlapecky :mrgreen: Má přes 2 metry, 100 kg, modrooky s brýlemi, dlouhé vlasy, ale nedelim se s nikým, umí se skvěle postarat o domácnost i děti, za práci umí taky vzít, ještě by se to jiné zalíbilo a měla bych po srande :roll: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
26.7.14 08:37
@Antonie Bolavá píše:
hmm, toho mám doma taky…
Ale má pronikavě modré oči. Někdo tu chtěl pronikavě modré oči? A v případě zájmu zapůjčím i na chov - dělá nádherné děti na první šťouch. Jen holčičky :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
26.7.14 08:40
@Ivaneska píše:
Ten můj dělá zase jen chlapecky :mrgreen: Má přes 2 metry, 100 kg, modrooky s brýlemi, dlouhé vlasy, ale nedelim se s nikým, umí se skvěle postarat o domácnost i děti, za práci umí taky vzít, ještě by se to jiné zalíbilo a měla bych po srande :roll: :zed: :lol:
škoda, mně by se jeden chlapecek hodil :( :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty