Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Maminky/těhulky, mám otázku. Kdo a kde Vám vyplnili v Podolí papír na PPM? Už začínám chodit na kontroly do Podolí a můj gynekolog dává papír na PPM až 8 týdnů před porodem, takže on mi to ještě vystavit nemůže a musím si to zařídit v Podolí, na koho se tam mám obrátit? Děkuji za radu.
@myskalucka A proč by ti ho nemohl vystavit? Ještě jsem neslyšela o tom, že by papír na PPM vystavovala porodnice.
Protože ke svému doktorovi už nejdu, už mám první kontrolu teď ve čtvrtek a to jsem 31+5 a můj užasný gynekolog mi nevystaví papír na ppm ne dřív, než budu 32+0 ( je to na bednu, ale je to tak ). A jsou holky, co chodí do Podolí už od začátku, takže někdo to tam dělat musí.
Cau holky. Hohuzel v Podoli vam to vystavi sestricky v poradne az nejdriv 32+0…a driv ani rana. Pred obema porody jsem se s nimi hadala. Zadna to neda driv a gynekolog v poradne uz vubec ne. Jen ty sestricky, ktere meri tlak pred vstupem ke konkret.dr…
Příspěvek upraven 21.10.13 v 13:08
@myskalucka vystavi ti ho sestra v prenatalni poradne. me ho tam taky vystavovali. Je to tam jak ti budou merit tlak apod. ![]()
Dle meho by ti to mel vystavit tvuj gynekolog, byt az budes 32+0. Jses jeho pacientka a musi ti to vystavit on podle mne. Porodnice s tim nema nic spolecneho. V Podoli to vystavuji tem pacientkam, ktere jsou v jejich trvale peci, jako ty u sveho gynegologa. Zavolej mu, ze se pro to stavis pristi tyden teda, ne? ![]()
@Jasnenka79 píše:
Cau holky. Hohuzel v Podoli vam to vystavi sestricky v poradne az nejdriv 38+0…a driv ani rana. Pred obema porody jsem se s nimi hadala. Zadna to neda driv a gynekolog v poradne uz vubec ne. Jen ty sestricky, ktere meri tlak pred vstupem ke konkret.dr…
Tak to je pekna kravina. Ja ho dostala 34+0 a uz ve 32+0 se ptala jestli ho chci
Opravila jsem se. Chtela jsem napsat 8 tydnu pred porodem a ne 38+0.
@Jasnenka79 tak to jo. já si říkala, proč by ti ho držely tak dlouho ![]()
@paola white : děkuju, tak já se tam poptám
. A kdy ti to vystavili? V jakém týdnu?
@jakuve : to je pravda, že to vystavuje můj dr., ale když už nejsem v jeho péči, ale už v Podolí. No já se tam ve čtvrtek zeptám, jestli mi to vystaví a pokud řeknou, že ne, tak zajdu na gyndu.
@jakuve píše:
Dle meho by ti to mel vystavit tvuj gynekolog, byt az budes 32+0. Jses jeho pacientka a musi ti to vystavit on podle mne. Porodnice s tim nema nic spolecneho. V Podoli to vystavuji tem pacientkam, ktere jsou v jejich trvale peci, jako ty u sveho gynegologa. Zavolej mu, ze se pro to stavis pristi tyden teda, ne?
Pravdou je, ze jsem jejich pacientka ve stale peci. Nevim, co ty ostatni maminky.
@paola white píše:
@Jasnenka79 tak to jo. já si říkala, proč by ti ho držely tak dlouho
No, myslim na 10 veci zaroven a takto to dopada ![]()
@myskalucka přesně ve 34+0 chtěla jsem jít 6 týdnů. Taky už jsem byla gynekologem oficiálně předaná do péče porodnice. Nikdo se tam nad tím nepozastavoval, že mi ho nedal gyndař ![]()
@paola white : no já už právě teď taky přecházím do Podolí, tak se jich tam zeptám a uvidím, co mi řeknou
.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.