Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jake máte názor či zkušenosti. s pardubickou porodnicií? ![]()
Zkusenost nemam, ale zkus mrknout do zalozky porodnice tady na emimi
Nikdy!!! Sice jsem tam nerodila, ale od známé vím, že tam dávají rodičkám rajskej plyn při 1. době porodní, aby je umlčeli - takže rodička je totál mimo, než aby si „užívala“ porod!
No takhle já jsem druhorodička, a mam 3 známí který si vylozene stezovali na pce porodku, a pak mam zas 2 znaní který jí moc chválili, nedavno tam porodila kamarádka ale ta mi nic moc nerekne, protoze rodila císařem. A já jsem přímo z pardubic a tak resime jestli rodit v pardubicích, chrudimi nebo Hk. ![]()
@Anonymní píše:
Nikdy!!! Sice jsem tam nerodila, ale od známé vím, že tam dávají rodičkám rajskej plyn při 1. době porodní, aby je umlčeli - takže rodička je totál mimo, než aby si „užívala“ porod!
No já tam rodila.. taky to byla pohroma.. furt na mě někdo řval ať neřvu že jsem zbytečně hysterická a chovali se ke mě jako k dalšímu kusu na porážku ale rajskej plyn jsem teda nedostala.. zřejmě asi díky tomu že jsem tam měla manžela. Každopádně do 14ti dnů mám rodit znova a stále přemýšlím zda raději nejet do Chrudimi.Tam prý rodičky jezdí až z Parahy.. prý je to tam uplný opak pardubic.Ale to jen co jsem slyšela… jediné co zas tam nemusí sedět každému je to že tam přivazují nohy.. ale myslím si že když vysloveně řeknete že si to nepřejete tak vám je nepřivážou. ![]()
Já tam ležela 3×, poprvé po potratu, rodila jsem tam 2×, první císař, druhý normal porod a ani v jednom případě si na nic nemůžu stěžovat…
Někdo na Pardubickou porodnici nadává, takže se stejně budeš muset rozhodnout sama…
@Anonymní píše:
Mě teda nikdy rajský plyn nedávali ![]()
Já rodila v Pce 2011 a super. Nejdřív jsem ležela na rizikovce a taky dobrý. Sestřičky i doktoři. Znám plno holek co rodili v Pce a chválili si. Hodlám zde rodit i další dítě. Jo a rajský plyn jsem teda nedostala. To, že ho dávají každému, je pěkná kravina.
Já tam chtěla rodit, ale odradil mě můj gynekolog, co tam pracuje..Tak jsem rodila v HK a spokojenost nejlepší ![]()
@Sandra752 no rodila bych v hk nebo v chrudimi ale ja nvm jak bych se tam dostala :/
@Martiinka ja rodila v HK a naprosta spokojenost, primo nejvetsi.Nohy mi neprivazali. Porodni asistentky na sale super1*.Jaky mas problem dostat se do HK? Normalne tam prijedes. Nepotrebujes zadnou registraci.Kdyz by te doktor poslal do pece nemocnice zajdes tam, misto do Pardubek. Nemaji s tim zadny problem. Ovsem sanita s Pardubic te tam nedoveze, to musis mit vlastni odvoz.
O
@Martiinka ja rodila v HK a naprosta spokojenost, primo nejvetsi.Nohy mi neprivazali. Porodni asistentky na sale super1*.Jaky mas problem dostat se do HK? Normalne tam prijedes. Nepotrebujes zadnou registraci.Kdyz by te doktor poslal do pece nemocnice zajdes tam, misto do Pardubek. Nemaji s tim zadny problem. Ovsem sanita s Pardubic te tam nedoveze, to musis mit vlastni odvoz.
O
@patra21 píše:
O
To je ten problem já ani přítel řidičák nemáme, a než bych tam dojela vlakem či busem tak bych asi porodila..
a rodiče nvm jesi zrovna až mě to chytnou budou doma
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.