Podpora Brno kdy se vyplácí

Anonymní
20.10.23 11:55

Podpora Brno kdy se vyplácí

Dobrý den. Mám dotazy kdy chodí podpora v nezaměstnanosti. Vyplácí Brno. Beru ji poprvé. Zaregistrovaná jsem od 1.9. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.10.23 08:28

Já jsem registrovaná od 1.9. Do 30.9. v Praze-východ a za zari jeste nepřišla. Hledala jsem, ze se vyplácí do konce dalsiho mesice, takze do 31.10. ma podpora za zari prijit. Od rijna pracuji, mozna se driv dočkám výplaty nez podpory 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.23 11:41

Tak oživuji níže uvedené, psala jsem si s pani z pobočky ÚP, která mě obesílala ohledně výše podpory. Tim, ze jsem v novem miste od pondeli 2.10., tak za 1.10. ještě pobírám podporu, tudíž se zadost bere jako zpracována v rijnu a podpora se vyplati v listopadu - výplatní termin zacina 10.11., tak aby cca do 15. byly dávky na účtech. Takze mi v listopadu prijde výplata i podpora najednou. :palec:

@Anonymní píše:
Já jsem registrovaná od 1.9. Do 30.9. v Praze-východ a za zari jeste nepřišla. Hledala jsem, ze se vyplácí do konce dalsiho mesice, takze do 31.10. ma podpora za zari prijit. Od rijna pracuji, mozna se driv dočkám výplaty nez podpory 8o :roll:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat