Podpora v těhotenství
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@šklíbakočka píše: Více
To je fakt, Donio má tolik úletu, že je z něj naprosto neseriózní platforma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Více
Proboha
A co se zkomplikovalo, ví někdo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barevné klubíčko píše: Více
Hele mám jen info z novin, ale podle mě vlastně nic, krom toho, že ona prostě porodila a nikdo si ji ani dítěte ani nevšiml a neposkytl jim ani základní ošetření ani žádnou pomoc. A pak někdo teprve zavolal záchranku, ale prodleva prý byla v hodinách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je masakr…
Jinak jsem si teď o tom našla článek. Takže chlap nemaká, makat nebude, protože podle jeho slov o tom život není, ale na Doniu brečí a chce od ostatních pracujících peníze…
Jo to bude něco podobného jako tady zakladatelka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@S766 píše: Více
Tak proč si v diskuzi z 12.9 psala že oba s přítelem pracujete. A hlavně i kdyby jsi byla na ÚP tak si sama zdravotní a sociální platit nemusíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prý do ní vlezla bába šedivá. A on má ještě drzost žebrat o peníze. Nechápu že ji nechali bez pomoci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZinaJudita1 píše: Více
A k čemu jí to bude když není zaměstnaná? Peníze nedostane. Jen ji nebudou honit po schůzkách na pracáku a bude omezena vycházkami.
Podle jejich diskuzi je teprve na začátku, tak se může klidně ještě zaměstnat. Ale to by se muselo chtít aspoň chvíli pracovat že. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 To chce klíd.
Vždyť nám to může být jedno, naše situace to není a už jsme jí tady dostatečně poradili, ať si něco vybere. Přece jen je dospělá a musí se o sebe dokázat postarat sama, my to tady přes internet za ni neuděláme.
Tvůj názor je úžasný, ty by ses nechala zaměstnat v těhotenství? Co když se někdo o těhotenství dlouho snažil, lítá po doktorech a snaží se opatrovat…takový člověk přece nepůjde do zaměstnání. Pro to bys mohla mít jako žena pochopení. Řekla bych že dítě je v tomto případě důležitější něž nějaké chvilkové zaměstnání.
Navíc tohle nemají rádi ani zaměstnavatelé, zvlášť pokud někoho hledají na delší dobu. Když někdo přijde na chvilku do práce a pak zas hned odchází, vyřídí se jedno papírování a pak se musí vyřizovat další, tj zbytečné. Tomu někteří říkají pěkná vychcanost, takže tohle ani nedoporučuj, ještě by jí tam vynadali ![]()
- Citovat
- Upravit
@Barevné klubíčko nechodím do práce jelikož mě přítel živí
bylo to jeho rozhodnutí nemám za přítele Čecha
o dite se samozřejmě Postarám chtěli jsme ho jen jsem se zeptala ![]()
- Citovat
- Upravit
Jsem na začátku a do práce se nehrnu jsem po potratu takže určitě nepůjdu do práce abych o to zase přišla takže asi takhle pro ty chytré palice člověk se normálně zeptá a hned nějaký chytráci tady útočí 😀 je to moje věc ne vaše já prosila o odpověď a ne o urážky ze další co nepracuje
mám k tomu důvody i od doktora ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak když tě přítel chce živit, tak ať tě živí se vším všudy. V tom případě nechtěj peníze od státu. Hotovo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barevné klubíčko podporu s tím že jsem těhotná 🤦🏼♀️ každý dostává 🤦🏼♀️
- Citovat
- Upravit
Tak máš nárok po porodu na rodičák. Co bys ještě chtěla? Jako fakt tě nikdo nebude podporovat finančně, že jsi těhotná…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit