Podrážděná pochva od tablet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.6.22 12:37

Podrazdena pochva od tablet

Ahoj je to měsíc co jsem byla na gynde kvůli svědění a vytoku. Doktorka mi dala nějaký antibiotika a dobrý. Cca čtrnáct dní zpět mě začalo svědění pálení. Koupila jsem si clotrimazol tablety, po masticce jsem cítila neskutečný pálení. Teď jsme byli o víkendu jeden den na celodenním výletě. V tom pařáku jsem měla na sobě koženkove kraťasy. :zed: Nejspis jsem se zaparila a začalo opět svědění pálení. Nechala jsem to však být. Svědění pění ustalo, spustil se bílý výtok. Koupila jsem si gyno pevaryl, protože začalo opět pálení. Po jedné tabletě ráno děs a hrůza. Výtok ustal, avšak pálení ne. Přijde mi to jako reakce na nějakou látku v těch pripravcich. Mám tělísko rok a půl, a za posledního půl roku léčím jenom mykózy. Nebo co to je. Červená, oteklá nic takovýho dole nejsem. Jen cítím pálení. Ani tak svědění, jako spíš kdybych byla popalena. Mám přestat užívat gyno pevaryl? Na gynde jsem víc jak doma, už tam nejspíš ani nejdu. Protože stejně doktor nic neshleda. Co na podráždění? Když sedim, je to v pohodě. Když jdu, cítím pálení jak se o sebe třu. Výtok už nemám, svědění nemám, jen prostě pálení zvenku. :( Taky cítím hroznou suchost.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3956
23.6.22 12:48

Tak o podráždění z tablet slyším prvně… Léčí se i partner? Dodržujete během léčby sexuální půst??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
23.6.22 12:48

1. choď co nejčastěji na ostro, zejména ve vedru. Pokud nosíš kalhotky, tak jedině bavlněné a ve velmi volné sukni a nebo velmi prodyšných kalhotách. Prádlo dezinfikuj při praní. Koženkové kraťasy rovnou vyhoď.

2. zajdi na gynekologii, nech si udělat kultivace, přeleč to cíleně tím, co ti napíše doktor/ka a především přeleč i svého partnera - a to tak že se bude mazat účinnou látkou alespoň dva týdny dvakrát denně. Do té doby případný sex jedině s kondomem.

3. v mezičase, když nemáš obtíže používej alespoň dva, tři cykly probiotické vaginální globule, abys srovnala vnitřní prostředí, tkeré ta antibiotika mohla narušit. Zároveń neuškodí využívat jednu kůru lyzátů (třeba femivaxinum), aby se posílila vlastní schopnost zvládat držet kvasinky v mikrofloře na uzdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.22 12:50

@Ou a co gynimun intim care? na gynde jsem byla minulý měsíc, stery v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.22 12:51
@werajsik píše:
Tak o podráždění z tablet slyším prvně… Léčí se i partner? Dodržujete během léčby sexuální půst??

Ano dodrzujeme

• Citovat
  • Upravit
3956
23.6.22 12:55
@Anonymní píše:
Ano dodrzujeme

A léčí se i on?? Protože pokud ne, tak to na tebe může přenášet zase zpět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
23.6.22 12:59
@Anonymní píše:
@Ou a co gynimun intim care? na gynde jsem byla minulý měsíc, stery v pořádku.

ano a po tom měsíci ti tam nejspíš narostlo něco, co teď škodí…

gynimun jsou ty probiotické kapsle, ty chceš v okamžiku kdy budeš mít zaléčný aktuní zánět, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí