"Podsedák" přímo v autě schválený?

21
6.8.17 14:24

"Podsedák" přímo v autě schválený?

Dobrý den, objevila jsem v autě jakoby zvednutí části sedačky, čímž se vytvoří jakoby podsedák k s podnožkou. Zajímá mě, čistě zatím jen tak, zda nebo od kdy(výška váha) ho lze u nás používat. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4515
6.8.17 14:46

Obcas ho pouzivam pro syna, rekla bych, ze to je od těch 18 kg, protoze v sedačce mam integrovanou sedačku, ktera se vyklopi na ten podsedak a ta je 9-18kg. Každopádně s bezpečností to nebude nic moc, jelikoz tam není boční ochrana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
6.8.17 16:22

Mám v autě a je to 9-36kg. Používáme místo normalni sedačky, máme k tomu koupený i kryt proti bočnímu nárazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
6.8.17 16:33

Mame v aute integrovany uprostred a je tusim od 36kg. Melo by to byt v manualu. Najdes na netu dle typu vozu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
6.8.17 20:10

Mamka ho má v autě taky tím způsobem, že jde zvednout, je tam napsáno, že je od 15 kg. :think: Ale syna tam zatím takhle nedávám, i když už 15 kg má, přijde mi to málo bezpečné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
7.8.17 06:48
@Nowuka2 píše:
Mám v autě a je to 9-36kg. Používáme místo normalni sedačky, máme k tomu koupený i kryt proti bočnímu nárazu.

Mužů se zeptat jaké máte auto? My máme passata. Jen se bojím do toho dítě dát… a kde se dá koupit ten kryt na boky? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
7.8.17 08:05
@Liynks píše:
Mužů se zeptat jaké máte auto? My máme passata. Jen se bojím do toho dítě dát… a kde se dá koupit ten kryt na boky? Děkuji

F. Galaxy. A je to teda od 15, ne od 9, jsem se sekla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí