Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, objevila jsem v autě jakoby zvednutí části sedačky, čímž se vytvoří jakoby podsedák k s podnožkou. Zajímá mě, čistě zatím jen tak, zda nebo od kdy(výška váha) ho lze u nás používat. Děkuji ![]()
Obcas ho pouzivam pro syna, rekla bych, ze to je od těch 18 kg, protoze v sedačce mam integrovanou sedačku, ktera se vyklopi na ten podsedak a ta je 9-18kg. Každopádně s bezpečností to nebude nic moc, jelikoz tam není boční ochrana
Mám v autě a je to 9-36kg. Používáme místo normalni sedačky, máme k tomu koupený i kryt proti bočnímu nárazu.
Mame v aute integrovany uprostred a je tusim od 36kg. Melo by to byt v manualu. Najdes na netu dle typu vozu
Mamka ho má v autě taky tím způsobem, že jde zvednout, je tam napsáno, že je od 15 kg.
Ale syna tam zatím takhle nedávám, i když už 15 kg má, přijde mi to málo bezpečné…
@Nowuka2 píše:
Mám v autě a je to 9-36kg. Používáme místo normalni sedačky, máme k tomu koupený i kryt proti bočnímu nárazu.
Mužů se zeptat jaké máte auto? My máme passata. Jen se bojím do toho dítě dát… a kde se dá koupit ten kryt na boky? Děkuji
@Liynks píše:
Mužů se zeptat jaké máte auto? My máme passata. Jen se bojím do toho dítě dát… a kde se dá koupit ten kryt na boky? Děkuji
F. Galaxy. A je to teda od 15, ne od 9, jsem se sekla ![]()