podvodní foťák

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3813
7.11.07 07:16

podvodní foťák

Ahoj holky, sháním někoho kdo má podvodní foťák a udělal by nám pár foteček z plavání. Samozřejmě za penízky.
Jsme z Prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20840
7.11.07 07:53

Podvodní foťák nemám, ale vím, že se dají koupit speciální pouzdra na foťáky, se kterýmna se dá fotit pod vodou. Co zkusit tohle? Aspoň byste si mohli fotit kdykoli sami :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
7.11.07 07:57

Hele, co jsem našla:
http://www.podvodnipouzdra.cz/default.aspx … mají tam i pújčovnu a bazar :wink: Ale je to teda bez záruky, vypadlo mi to teď na Googllu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3813
7.11.07 09:02

děkuji tohle zkusim v případě nouze, protože nás nemá ani kdo vyfotit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.11.07 09:56

Kodak nebo agfa vyrábějí jednorázové fotáky pod vodu. Jsou super, tak se po nich zeptej v nějakém obchodě s foťáky. A nejsou moc drahé ne víc jak 300,– (aspoň doufám).

Bubina

• Citovat
  • Upravit
19296
7.11.07 10:13

Ahoj.
Pokud můžu poradit,tak ty jednorázové nejsou moc kvalitní.Nemají ani zoom.Fotili jsme s něma na dovče a fotky nebyly nijak dobré.Jako památku na plavání prcka rozhodně nedoporučuju.
Pa pa j.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
7.11.07 11:50

co se obrátit na nějaký kurz plavání miminek… ti mají kontakty na lidi co dělají fotky i videa. třeba nějaký kenny club v okolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
7.11.07 12:45

Mám vyzkoušené snímky z kamery, které nám nahrávali v plavání:
http://rodina.cz/…ani_12_1.jpg /> Výhodou je výběr záběru, velkou nevýhodou velmi malý rozměr takové fotky a nižší kvalita - ale papírová 10*15 z toho šla a vypadá relativně dobře.

Lepší je podvodní pouzdro:
http://rodina.cz/…_00040_1.jpg /> Jen to chce plavecké brýle a dívat se, co člověk fotí - jinak získá úžasné záběry dna nebo detaily bříška :o

Je to sice sice dražší sranda, ale spočítali jsme se, že při průměrné ceně DVDčka z plavání a při počtu našich dětí u nás se nám bohatě vyplatí… Pouzdro beru i při nepřízni počasí nebo k vodě - mám jistotu, že foťák přežije drobnější nehody. Loni jsme si tak udělali Ježíška ;)

Olympus dělá i foťáky, které nepotřebují pouzdro, jsou voděodolné, ale my se rozhodovali podle kvality videa a tu měl Olympus nižší…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
9.11.07 20:08

Lesi opravdu to pouzdo stačí? Mám starch o foták. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
9.11.07 23:06

Stačí, ale pokud chceš jistotu, kupte si druhý foťák jen na focení pod vodou… Před chvílí byla reklama v telce na voděodolný Olympus - za něco přes čtyři tisíce… To je jen o chlup dražší než pouzdro.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care