Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Kdyz nakupuji kde to neznám tak si firmu ověřim v obchodním rejstříku, jestli vůbec existuje a pak hledám recenze. Zatím se mi nestalo, že bych se někde napálila.
Já tam nakupovala třikrát a vždy všechno v poradku. S čím jste měla problém? Nedorazilo zboží?
Mě automaticky odrazují ty eshopy, které si své zboží neumí ani nafotit, a používají „originální“ fotky z Ebay nebo Aliexpress. A pak ani nenapíšou, že ti to dojde až za 10-20 týdnů.
@Zdenka_Maja píše:
Milí rodiče,povedlo se vám někdy nakoupit v podvodném e-shopu? Dá se to nějak řešit nebo zbyde jen ponaučení?
Určitě si nikdy nekupujte nic na e-shopu Promamku.cz.
Znáte takové další e-shopy, aby se jim ostatní vyhnuli?
Bohužel jsem se nechala unést tím, že tam měli oba produkty, co jsem sháněla najednou, tak jsem si neověřila, že ten e-shop nemá žádné recenze a některé věci jsou lehce podezřelé.
Jinak si myslím, že když už tady píšeš negativní hodnocení, měla bys napsat důvod…
@Zdenka_Maja píše: Více
Podvodný e-shop nejsou. Ja si tam objednala a zboží mi přišlo. Komunikace taky bez problémů.
Milí rodiče,
povedlo se vám někdy nakoupit v podvodném e-shopu? Dá se to nějak řešit nebo zbyde jen ponaučení?
Určitě si nikdy nekupujte nic na e-shopu Promamku.cz.
Bohužel jsem se nechala unést tím, že tam měli oba produkty, co jsem sháněla najednou, tak jsem si neověřila, že ten e-shop nemá žádné recenze a některé věci jsou lehce podezřelé.
Znáte takové další e-shopy, aby se jim ostatní vyhnuli?