Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, vím, že je ještě brzy, ale vidíte na fotce kluka nebo holku?🙂 jen pro zajímavost..
Dyt to ani není fotka z boku, jak na tom chceš něco poznávat?
Po x letech jsem zavítala na emimino. A opět odcházím, vidím, ze přístup lidi je ještě horší.. na tyhle s prominutim “blbe” kecy se vás nikdo neptal 🙂 podle mě je zbytečný komentovat..
@LauraG píše:
Po x letech jsem zavítala na emimino. A opět odcházím, vidím, ze přístup lidi je ještě horší.. na tyhle s prominutim “blbe” kecy se vás nikdo neptal 🙂 podle mě je zbytečný komentovat..
Proste z tehle fotky to poznat nelze. Cili nevidim ani kluka a ani holku.
@LauraG píše:
A co jsi jako chtěla slyšet? Ve 14.tt ti to pomalu neřekne ani doktor. Ty sem dáš fakt hodně špatnou fotku a divíš se, že to nikdo nepozná? Ještě se urazí, hvězda. Tak odejdi, snad to tady bez tebe nějak dáme.
Jak by řekla paní doktorka od nás, vidím hezké miminko
poradím jen trpělivost.
Vidím kluka nebo holku.
Na určení pohlaví potřebuješ kvalitní fotku z profilu, aby byl vidět pohlavní hrbolek. To bohužel nemáš, takže ti tu neodpoví opravdu nikdo. Tímto se s tebou loučím, protože věštec nejsem.
Buď to ví doktor a řekne Ti to nebo si počkej 🤷♀️. My nemáme křišťálovou kouli. Ale teda za mě na 50% kluk z té fotky z boku jasný!
Dej sem pořádnou fotku kde je vidět pohlavní hrbolek a možná to poznáme. Tady na té fotce jde poznat max co je hlava a tělo.