Pohlaví 15tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26
14.3.25 11:02

Pohlaví 15tt

Ahoj dnes jsem byla na kontrole a ptala jsem se na pohlaví jsem 15+3 a bylo mi řečeno že nevidí pindíka ale spíše kávové zrno takže holku vím ze to není 100% ale mel to někdo podobně a potvrdilo se? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
433
14.3.25 12:14

Nám to řekli kolem 16 týdne a skutečně se trefili, kamarádce ale řekli už kolem 14tt že to bude kluk, začala nakupovat v klučíčí barvě a ve 20tt ji řekli, že to bude holka. Je to asi pořád 50/50 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
14.3.25 12:15

Tak ja tedy radši počkám do toho 20tt :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
14.3.25 13:36

@Tyna23349 to už bude určitě jistější :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.3.25 06:50

Me pohlavi bylo sděleno 18+2 zcela jasne, MUDr. Se trefil (potvrzení plodovkou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
15.3.25 09:11

Nám doktor řekl, že jakákoliv informace před 16tt není směrodatná, my se na stoprocent dozvěděli pohlaví až ve 21tt na podrobné morfologii plodu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11796
15.3.25 18:19

Takhle na začátku bych to úplně fakt nebrala za jiste. Já jsem se třeba pohlaví prvního dítka dozvěděla až po porodu…na 1.scr vůbec a na 2. To bylo na 60%…protože bylo prostě pořád blbě natočené. Ne htelomukazat ani obličej, to jsem se pak musela jít i rozcvicovat na chodbu protože doktorka chtěla tu pusu vidět jestli tam není rozštěp…Ale stejně tam vždycky strcilo ruku :lol: Uvelebilo se koncem pánevním a zůstalo tak až do porodu a prostě se pořádně neukázalo. U druhého nám to lékař řekl už na 1. Sice hned jak přiložil sondu k břichu…i tak jsem ale počkala na potvrzení na 2.scr…tam to bylo tak jasný že to nešlo zaměnit…druhé dítko bylo narozdíl od prvního exhibicionista…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
15.3.25 18:29

Jojo, ja to neberu moc vážně počkám do toho 22tt až půjdu na 2. Screening
Včera na kontrole se nám dobře otočilo a koukali jsme přímo mezi nožičky tak právě proto se ptám jestli pak i když byl ultrazvuk jasný se ukázal třeba klučina :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí