Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj dnes jsem byla na kontrole a ptala jsem se na pohlaví jsem 15+3 a bylo mi řečeno že nevidí pindíka ale spíše kávové zrno takže holku vím ze to není 100% ale mel to někdo podobně a potvrdilo se? ![]()
Nám to řekli kolem 16 týdne a skutečně se trefili, kamarádce ale řekli už kolem 14tt že to bude kluk, začala nakupovat v klučíčí barvě a ve 20tt ji řekli, že to bude holka. Je to asi pořád 50/50 ![]()
Me pohlavi bylo sděleno 18+2 zcela jasne, MUDr. Se trefil (potvrzení plodovkou)
Nám doktor řekl, že jakákoliv informace před 16tt není směrodatná, my se na stoprocent dozvěděli pohlaví až ve 21tt na podrobné morfologii plodu:)
Takhle na začátku bych to úplně fakt nebrala za jiste. Já jsem se třeba pohlaví prvního dítka dozvěděla až po porodu…na 1.scr vůbec a na 2. To bylo na 60%…protože bylo prostě pořád blbě natočené. Ne htelomukazat ani obličej, to jsem se pak musela jít i rozcvicovat na chodbu protože doktorka chtěla tu pusu vidět jestli tam není rozštěp…Ale stejně tam vždycky strcilo ruku
Uvelebilo se koncem pánevním a zůstalo tak až do porodu a prostě se pořádně neukázalo. U druhého nám to lékař řekl už na 1. Sice hned jak přiložil sondu k břichu…i tak jsem ale počkala na potvrzení na 2.scr…tam to bylo tak jasný že to nešlo zaměnit…druhé dítko bylo narozdíl od prvního exhibicionista…
Jojo, ja to neberu moc vážně počkám do toho 22tt až půjdu na 2. Screening
Včera na kontrole se nám dobře otočilo a koukali jsme přímo mezi nožičky tak právě proto se ptám jestli pak i když byl ultrazvuk jasný se ukázal třeba klučina
![]()