Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Musíš mít fotku zespodu mezi nožkami, z této nepozná nikdo nic.
Nejsou kulky = je to holka
Což je samozřejmě nesmysl - na téhle fotce není vůbec vidět, co má plod mezi nohama
Nemůžete tam nic vidět, protože tam nic vidět není. Jak bys to chctěla poznat z téhle polohy? Takžeje to budˇholka, nebo kluk ![]()
Tezko to uvidime z jedny fotky lip nez gynekolog, navic sem davas pozici, kde pohlavi ani videt nejde.
Jako já obvykle nepoznám ani tak skoro, o jaké pohlaví jde. Ale jak chce stále někdo věštit z fotky, kde je dítě z boku a hlavně je tam horní půlka těla ![]()
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
pokud to nevidí doktor, tak my to taky neuvidíme. Jak píší holky, musí být fotka z jiného uhlu. Nicméně ani na to nespoléhej, my jsme do 21tt měli „spíše kluk“ a bum najednou se před Vánoci ukázala v plné kráse jasná holka - do te doby se nechtěla ukázat. No tak měla půlku výbavy zelenou ![]()
Hezký den, ženy
dnes jsem byla na kontrole a natočila jsem miminko.. teď zpětně na to koukám a říkám si….že by kluk?
Jen pro zajímavost
momentálně jsem 13tt
@Dana96 v 13. tydnu jeste neni videt to, co si myslis, ze vidis. Urcuje se to podle sklonu pohlavniho hrbolku a ten je videt z boku.
Pupeční šňůra nejspíš, ono ve 13tt kluk pinčla vidět fakt ještě nemá
Holky vidíte? 2 lekari jeden tip. Oba ve čtvrtek 16tt uvidíme co kontrola u mé dr
@Elen1999 píše: Více
tak po milión šestý, podle hlavy, břicha a nohou nikdo nikdy nepozná pohlaví, musíš mít fotku pohlavních orgánu
Aahoj, jsem v 17tt a mimco se stale nechce ukazat. Co myslite ze by to mohlo byt? Spis jen ze zvedavosti, my tam nic nevidime 😁
Dekuji