Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mado myslíte si že důležitější je vzdělání něž dávat dítěti lásku chudák vaše děti..ano vzdělání je důležité ale holt každému jde něco někdo je expert na matiku někdo na český jazy..pokut bude moje dítě expert na tři předměty a budu vědět že půjde směrem tím včem je dobré tak ho nebudu přece násilím tlačit do jednoho předmětu co mu nepůjde naučí se to do úrovně do kterého je schopné..tak jako každy znas..nikomu nejde všech 10/10 předmětu ![]()
@Šarlotka 09 píše: Více
Taky mi nešlo vše, ale hanba by mě fackovala, kdybych neuměla používat češtinu a taky na to budu dbát u svého dítěte
Tvůj projev je opravdu děsný. Láska k dětem a rodině je krásná, ale neumět se pořádně vyjadřovat, to fakt rve oči a uši ![]()
I to trollení už není, co bývalo. Hlavně, že diskuze jede, že zakladatelko.
Proč sem pořád taháš lásku k dětem? Co to má společného s tím, že prostě píšeš jak tatar? Trošku sebereflexe by ti fakt neuškodilo. Docela bych čekala, že se chytneš za nos, ale ty ne, začneš radši plácat, že děti nás všech jsou chudáci. Logika zaspala nebo co?
Důležité je obojí. Vzdělání i láska.
@arinecka deti vas vsech jsou chudaci a jedina vzorna matka co miluje svoje deti je zakladatelka, ktera ma taky jako jedina pravdu a vubec je cela osvicena
a teda zajimalo by me, na co potrebuje zakladatelka znat nazory ostatnich na pohlavi ditete, ve svym rozdavani lasky to prece musi byt uplne jedno, at se narodi co chce ![]()