Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Šarlotka 09 píše: Více
Opravis mi to??? Ja zadnou chibu najyt nemusu
@Ploskutáček píše: Více
Plosky, hluboce se ti omlouvam za veskere me rady, ale jdu vratit diplom
![]()
@Anna766 Mě bylo řečeno dvakrát ve 13 tydnu holka a narodili se mi dvě holčičky. Teďkom mi bylo ve 13 týdnů řečeno kluk Dr si tím byl dost jistý a v 15 týdnů to potvrdil jiný Dr tak jsem si už nemyslela že uslyším jiný názor, ale včera 17+6 mi řekla jiná Dr zase holčičku..Ale ze začátku jsem se opravdu cítila spiše na chlapečka mám počitat už s holčičkou? Mohla by tam byd ještě malá šance na chlapečka?
Příspěvek upraven 25.07.26 v 13:49
@Cullenova Opravis:Opraviš
zadnou: žádnou
Najyd:najít
nemuzu:nemůžu
I tohle patří k českému jazyků příště si nech rády pro sebe
@Šarlotka 09 píše: VíceŠance je vždy. Na kluka i holku. Je to 50 na 50. Určitě to budeš vědět až po porodu.
@Šmoulice píše: Více
Měla by se zamyslet, když už nic jiného ![]()
Ty vole čeština děs běs, ale hlavně že se tohle už třikrát rozmnoží. Zakladatelko šup šup přihlásit se do Vyměny manželek, akorát hledají nové kandidáty
![]()
Když píšu z mobilu, tak většinou diakritiku nepoužívám, to je úplně normální a nejedná se o chyby. Ty vůbec netušíš co se kde správně píše. Třeba slovo PŘEDČÍST je sice správné, ale musela bys ho použít v jiné větě. A ano, jak už sem psala, každý se může splést, ale ty se pleteš v každé větě.
@Heduš Homolková píše: Více
Právě tihle by měli mit nanejvýš jedno. Nejlépe žádné ![]()
Počkej si na screening. Proč ti co dva týdny říkají pohlaví? Blíží se druhý screening, tak uvidíš. Jinak ano, kolikrát bylo pohlaví jiné, než řekli podle UZ. Někdy se holt něco domnívají, jistota je vždy až porod ![]()
"@Heduš Homolková tak se tam šupni stebe by měli určitě radost ty chytrolko..za mě by se neměli množit ženske jako jsi ty chudák tvoje děti jestli nějaké maš to musí byd chudáci mít matku jako jsi ty
a o mé děti nemějte starost kolem nich se množi láska a vše na co si ukažou..ale kolem tvých dost pochybuji
![]()
Příspěvek upraven 25.07.26 v 23:05
@truelly měli by jste se zajímat o své děti me děti mají lásky že by mohli rozdávat i těm vašim a vše na co si ukažou to mít vaše děti nikdy nebudou protože matka jako ste ví ani lásku dávat neumí
@Dahlia0409 Mě se to ještě právě nikdy nestalo tak stín nemám zkušenost vždy co mi řekli to se potvrzovalo a vždy narodilo..proto jiný názor mě tentokrát zaskočil