Pohlcovač zápachu

diana27
15.9.23 14:51

Pohlcovac zápachu

Ahoj holky, prestehovali jsme se do starsiho bytu s pejskem a rada bych něco na zmirneni zápachu a provoneni bytu. Něco co neuskodi pejskovi. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20905
15.9.23 15:13

Pořídili si psa a pak se diví, že pes smrdí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
15.9.23 15:37
@diana27 píše:
Ahoj holky, prestehovali jsme se do starsiho bytu s pejskem a rada bych něco na zmirneni zápachu a provoneni bytu. Něco co neuskodi pejskovi. Dekuji

určitě mu neuškodí psí bouda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
15.9.23 15:45

To jsou zase reakce :lol: Já mám ráda airwick do zásuvky, voní hezky i na nejnižší stupeň. Ale jelikož mám blbě zásuvky, moc ho nepoužívám a mám ještě takový ten automaticky rozprašovač. Ten mám nahoře na kuchyňské lince, nastavený na nejdelší interval a zvládne mi provonět půlku byt(klasická paneláková 2+1, kdy je kuchyň v podstatě na chodbě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
15.9.23 15:48
@makyp93 píše:
To jsou zase reakce :lol: Já mám ráda airwick do zásuvky, voní hezky i na nejnižší stupeň. Ale jelikož mám blbě zásuvky, moc ho nepoužívám a mám ještě takový ten automaticky rozprašovač. Ten mám nahoře na kuchyňské lince, nastavený na nejdelší interval a zvládne mi provonět půlku byt(klasická paneláková 2+1, kdy je kuchyň v podstatě na chodbě).

to asi nebude zrovna pro pejska, když to voní široko daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
15.9.23 16:00

A smrdí ten starší byt, nebo pejsek? Protož ebyt se asi dá uklidit a pejsek teda nutně smrdět nemusí, pokud bydlí v bytě. Věci do zásuvky si myslím, že nejsou úplně OK pro lidi, natož pro psa- ten se z té vůně zblázní. Co zkusit „pohlcovat“ jedlou sodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
michaela.mrna
25.9.23 12:11

Ja bych se zaměřila na hygienu pejska v prvé řadě. Existují nezávadné spreje co nastrikate do chlupů a do dalšího koupání to eliminuje. Jak často koupete? A v druhé řadě vyčistit vše doma důkladně.

• Citovat
  • Upravit
diana27
25.9.23 23:22

Děkuji všem za reakce, tipy a rady. Jak jste psali, vyprala jsem vše co šlo. Riky šel do vany i když se mu to nelíbilo.. koberce jsem vyčistila. Zkusila jsem objednat ten pohlcovac len, tak uvidíme. Ještě jednou díky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex