Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@diana27 píše:
Ahoj holky, prestehovali jsme se do starsiho bytu s pejskem a rada bych něco na zmirneni zápachu a provoneni bytu. Něco co neuskodi pejskovi. Dekuji
určitě mu neuškodí psí bouda
To jsou zase reakce
Já mám ráda airwick do zásuvky, voní hezky i na nejnižší stupeň. Ale jelikož mám blbě zásuvky, moc ho nepoužívám a mám ještě takový ten automaticky rozprašovač. Ten mám nahoře na kuchyňské lince, nastavený na nejdelší interval a zvládne mi provonět půlku byt(klasická paneláková 2+1, kdy je kuchyň v podstatě na chodbě).
@makyp93 píše:
To jsou zase reakceJá mám ráda airwick do zásuvky, voní hezky i na nejnižší stupeň. Ale jelikož mám blbě zásuvky, moc ho nepoužívám a mám ještě takový ten automaticky rozprašovač. Ten mám nahoře na kuchyňské lince, nastavený na nejdelší interval a zvládne mi provonět půlku byt(klasická paneláková 2+1, kdy je kuchyň v podstatě na chodbě).
to asi nebude zrovna pro pejska, když to voní široko daleko
A smrdí ten starší byt, nebo pejsek? Protož ebyt se asi dá uklidit a pejsek teda nutně smrdět nemusí, pokud bydlí v bytě. Věci do zásuvky si myslím, že nejsou úplně OK pro lidi, natož pro psa- ten se z té vůně zblázní. Co zkusit „pohlcovat“ jedlou sodou?
Ja bych se zaměřila na hygienu pejska v prvé řadě. Existují nezávadné spreje co nastrikate do chlupů a do dalšího koupání to eliminuje. Jak často koupete? A v druhé řadě vyčistit vše doma důkladně.
Děkuji všem za reakce, tipy a rady. Jak jste psali, vyprala jsem vše co šlo. Riky šel do vany i když se mu to nelíbilo.. koberce jsem vyčistila. Zkusila jsem objednat ten pohlcovac len, tak uvidíme. Ještě jednou díky
Ahoj holky, prestehovali jsme se do starsiho bytu s pejskem a rada bych něco na zmirneni zápachu a provoneni bytu. Něco co neuskodi pejskovi. Dekuji