Pohl. styk po potratové pilulce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.7.25 16:29

Pohl.styk po potratové pilulce

Dobrý den,

prodělala jsem zamlklé těhotenství v 6 tt. Minulý pátek jsem byla na pilulce Mispregnol. Týden jsem krvácela (silnější menstruace), nic hrozného. Od včera nekrvácím, ale na kontrolu jdu až za týden. Mám strašnou chuť na sex. Myslíte, že s kondomem už můžeme? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4843
24.7.25 19:40
@Anonymní píše: Více

Mela bys dodrzovat sestinedeli. S kondomem lze drive, ale dala bych si i tak bacha, tyden je fakt malo, neblazni. Delozni cipek muze byt jeste docela otevreny a hadam, ze chces byt brzy tehotna, takze neriskovat komplikace.
V 6tt je to asi jeste maly plod, ja byla v 9tt (plod byl 7tt) a bylo to mnohem horsi. Ale o dalsi tehotenstvi se muzes snazit po prvni menstruaci.
Drzim palce.

Příspěvek upraven 24.07.25 v 20:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
24.7.25 19:45

Nech si radši zajit chuť, zdraví je přednější. Jistě víš, že bys měla dodržet šestinedělí. Za mě blbost takhle zbytečně riskovat další komplikace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.25 13:17

Já jsem prodělala spontánní potrat a na kontrole po 14 dnech nám dala doktorka zelenou k dalšímu snažení hned. Je to individuální a nemyslím, že by v 6tt striktně platilo šestinedělí. I tak bych ale být tebou vyčkala, co řekne lékař.

• Citovat
  • Upravit
4843
28.7.25 02:27
@Anonymní píše: Více

Spontanni potrat je o neco jiny. Zamlkle v 6tt muze byt v deloze dele a sliznice uz vice narostla. Asi to nebylo tak, ze jakmile zjistili v 6tt nesrovnalosti ve vyvoji, hned indikovali pilulku. To se jeste ceka, jestli to emryo „nedozene“ (zda neni ve skutecnosti mladsi nez odpovida MS). Ale to nevime, jak bylo presne.
Spontanni potrat v 6tt je v podstate opozdena MS a vetsinou teda jen velmi silne krvaceni (vyjimecne se resi kyretazi, pokud je silne prilis).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí