Pohodlné chlapecké pyžamo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
161
1.9.14 17:34

Pohodlné chlapecké pyžamo

Milé maminky, potřebovala bych synovi nakoupit pyžámka. Zatím nosil overálky a když jsem mu na zkoušku koupila pyžamko, nechtěl ho nosit, jelikož ho škrtila guma na bříšku. Proto bych potřebovala poradit značku. Aby to byl příjemný materiál a nikde neškrtil. Moc díky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28
1.9.14 17:49

Já kupuji v HM nebo v Tescu. Nikdy si malej nestěžoval, a to není žádnej hubeňour.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
1.9.14 17:51

Já koupila pár legínek větších než je dítě a nohavice ustříhla, materiál se jen lehce sroloval a pas seděl. A roste to s dítětem, v pase má furt víceméně stejně, jen se z toho pomalu stávají tříčtvrťáky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
1.9.14 18:11

Kupuji v Tescu, dcera si nestěžuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
1.9.14 19:04

Nakoupila jsem ted hezky dlouhy pyzamko v Kiku za 139, taky me stvou tesny gumy. Ale ja mam dvouletaka. Predtim jsem taky davala bodycko + pyzamovej spodek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
1.9.14 19:32

Děkuji za rady :-) holky, já mám tříletého :-) ale on nesnese, když ho někde něco škrábe, škrtí. Takže jsem kalhoty dávat vůbec nemohla, jedině o velikost větší a ohrnovala jsem. Ale teď je nějaký nastydlý a chodí čůrat v noci a to se mi overálky špatně nandavají. Jinak je mám ráda. Hlavně, že mají ty ťapky :-) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8042
1.9.14 19:37

Já mám ráda pyžamka Farmers nebo Betty Mode. Obojí mají v pase gumu, která jde upravit, kvalitní materiál, krásné vzory a český výrobce :) jiné už nekupuju :) a Betty mode mají i pyžamové kalhoty s ťapkama ;) Akorát na netu jsem prodejce našla jen na MMB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
1.9.14 19:43

Ahoj, taky jsem spokojená s Betty Mode značkou, moc pohodlné, super materiál, ale ta cena…nebo máme z Globusu, v akci se dají sehnat moc hezká pyžama a nejsou tak drahá jako Betty Mode. Materiál taky super atd. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6698
1.9.14 19:46

Já nakupuju v LIDLU Lupilu a jsou fajn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8042
1.9.14 19:49

@Sasanecka to jo, dražší trochu jsou, ale zase vydrží dlouho. Co jsem měla pyžamka třeba z tesca nebo h&m, tak jsem je po donošení vyhodila. Tyhle jsou furt ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
1.9.14 19:51

Taky nakupuji pyzama v Lidlu a ted jeste v Pepcu.Nebo CaA. Ale my mame hubenoura, ho nic neutiskuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13745
1.9.14 19:54

Já pyžama pro synka šiju ;) Je to hubený mrňous, takže kupovaný by mu padaly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
1.9.14 20:20

@Medova prosím kde ty Betty mode kupujete? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8042
1.9.14 20:37

@rubasovka