Pohodlný sedací pytel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
461
14.11.16 10:22

Pohodlný sedací pytel

Ahoj holky, potřebovala bych poradit pohodlný a kvalitní sedací pytek. Chci ho koupit dceři, které je už 13 let, takže musím už asi vybírat pytel pro dospěláky, i když je spíš menší a drobnější. Poradíte mi, kdo ho někde v poslední době kupoval a je s ním spokojený. Předem vám moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
170
14.11.16 10:31

Máme značku " Jabba" model sack a je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
14.11.16 10:34

Ja mam zkusenost jen se znackou Fatboy. Mela jsem je ja jako holka v pokoji a letos na Vanoce dostanou moje holky jeden velky na valeni do herny od babicky. Jsou hodne drahe, ale ja jinou znacku vyzkousenou nemam. Tenkrat jsem ty svoje prodala, protoze jsem si kupovala do pokoje klasickou sedacku, ale vim, ze kupci je maji do dnes a jsou stale spokojeni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
14.11.16 10:41

@bonanza My máme tento http://www.sedaci-pytle.cz/mega-sako/ Dcera i syn, mají každý svůj. Už asi dva roky a bez jakýchkoliv problémů. Teď budu muset asi jeden prodat, protože budu dávat dceři do pokoje velkou postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
14.11.16 11:05

My kupovali pro mrňouse dospělácký pytel http://www.nejlevnejsipytel.cz/…m-tyrkysovy/

Zatím vydržel všechno, i občasný nájezd kocoura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.11.16 15:21

Moc pohodlné má slovenská značka. Jeden dětský máme doma a spokojenost. Narazila jsem na něj v článku.

edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
16.11.16 10:11

sedací vak

Doporučuju tenhle z eshopu ketyban..sedací vak-křeslo…máme ho už nějaký ten pátek a jsme moc spokojení.. Jen vstávat se z něho nechce :D. Není ani malý ani velký, myslím si že pro mladou holčinu ideál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný