Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Qashqai - naprostá spokojenost, lepší prostorově než Juke. Teď jsme se našeho miláčka zbavovali, ale mohu doporučit na 1000 % ![]()
Juke je super, malý sportovní auto, ale asi bych si to nekupovala jako rodinné, záleží, co máš za požadavky ![]()
Chtel bych se vas zeptat na Qashqai 1.5 dCi ma nekdo zkusenosti? myslim poplatky opravy jak jsou nakladne a spotreba jestli je velka
@B4RC3LON4 píše:
Chtel bych se vas zeptat na Qashqai 1.5 dCi ma nekdo zkusenosti? myslim poplatky opravy jak jsou nakladne a spotreba jestli je velka
A proč si chceš kupovat 1.5? Je třeba si uvědomit, že je to dost velký a těžký auto. Šla bych do silnějšího motoru.
Co se týká poplatků a nákladů… když si chceš koupit domů opici, je třeba počítat s tím, že musíš mít i na banány… ![]()
1.5 mi přijde dostačující, není to auto na závodění, ale spíš pro rodinu… Jinak spotřeba je realtivně velká, přece jen není to úplně aerodynamický auto, ale do 8 - 9 se člověk normální jízdou vejde. A opravy - japonský auta mají všeobecně drahý díly, ale zase jsou to spolehlivý auta, tak opravy nejsou zas tolik potřeba…
Jo, jo to je ta radost ze slabších motorů. Když s ním frčíš po dálnici, tak si prostě pápne víc než ten motor silnější.
Předjíždíš, šlapeš na plyn a ono to ne a ne a nejede… ![]()
A právě proto, že to je auto pro rodinu… potřebuješ předjet rychle a bezpečně. To není o závodění…
@Black Cat já mám teda nissana 1.2 s turbem a fakt se neplahočím, zvláště ne při předjíždění, očekávám že 1.5 dci na tom bdue dost podobně ![]()
Na tom inzerát u byla napsána spotřeba mimo město do 5 litrů v pohodě prej
@B4RC3LON4 jo, je to reálný, u dieselu, když na to člověk extra nedupe
Ahoj vy, co máte jedno z aut, prosím o nazory, sppkojenost a postrehy ze zivota s timhle partakem na 4 kolech, dekuju
Anonym - z rod. duvodu