Zloděj dekorací na dveřích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.11.16 12:43

zloděj dekorací na dveřích

U nás v bytovém domě je zloděj dveřních dekorací - věnce, větvičky, visící vyblbůstky. Krade jen nám. Uvažuji, že je psychicky chorý, protože už mimo jiné umístl na naše dveře holuba z nosu. Jaké máte nápady, jak mu v tom zamezit?

Prosím o anonym, už jsem tuhle story říkala více lidem, takže tak. Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
8.11.16 12:45

Nic tam nedavat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
8.11.16 12:49
@beruska9 píše:
Nic tam nedavat? :think:

Napadlo mě to samé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
8.11.16 12:54
@Anonymní píše:
U nás v bytovém domě je zloděj dveřních dekorací - věnce, větvičky, visící vyblbůstky. Krade jen nám. Uvažuji, že je psychicky chorý, protože už mimo jiné umístl na naše dveře holuba z nosu. Jaké máte nápady, jak mu v tom zamezit?Prosím o anonym, už jsem tuhle story říkala více lidem, takže tak. Díky.

Mstí se? Co jste mu (jí) provedli?
Nic tam nedávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
8.11.16 12:55

Nám ukradli z okna i krmítko pro ptáky… lidi jsou různí. Tak jsme tam už novou nedali a tak nám ji už neukradnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
8.11.16 12:57

Nic bych tam už nedávala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.11.16 12:58

Kamaradce ukradli nekolikrat i spinavou rohozku :mrgreen: Holt tam nic nedavej a je to.Ono ho prestane bavit i to patlani bubaku :mrgreen: g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.16 12:58

No, já tam právě něco chci dávat. tak jak ho odradit? nejnákladnější je určitě kamera, pak bych si za ním došla…napadají vás jiný varianty, co by mohlo pomoct?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.16 13:00
@radúna píše:
Mstí se? Co jste mu (jí) provedli?
Nic tam nedávat.

nikomu jsme nic neudělali, alespoň o tom nevime

• Citovat
  • Upravit
53190
8.11.16 13:00

A to jsou venkovni dvere nebo v chodbe? Nezamykate? Tim narazim na to, jestli to dela nekdo z baraku nebo klidne cizi? Nemas ani tuseni, kdo by to mohl delat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.16 13:01
@unuděná píše:
A to jsou venkovni dvere nebo v chodbe? Nezamykate? Tim narazim na to, jestli to dela nekdo z baraku nebo klidne cizi? Nemas ani tuseni, kdo by to mohl delat?

v chodbě, ale je to chodba, kam se v klidu dostanou i lidi z dalších 3 nejbližších baráků. no, tušení mám, ale když nemám jistotu, tak prostě toho člověka nemůžu obvinit.

• Citovat
  • Upravit
53190
8.11.16 13:04

No tak tam dek neco hodne lakaveho a cihej u kukatka :nevim: Ja osobne bych se na to vyprdla a nic tam nevesela, ale pokud dotycneho ches usvedcit, nic jineho ti nezbyde. Natacet spolecne prostory je defacto protizakonne (teda je tam nejaka klicka o omezovani svobody pohybu),tak bacha na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
8.11.16 13:05

A nosí si to domu nebo vyhazuje? Jestli domu, tak bych třeba věnec udelala dutej a do nej dala rybičky nebo syrový maso… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
8.11.16 13:11
@Anonymní píše:
nikomu jsme nic neudělali, alespoň o tom nevime

No, ale jestli to dělá jen vám, tak asi udělali.
Ale to teď není důležité.

Já ti nevím.
Asi bych si nejdřív zkusila počkat u dveří u kukátka?
Zjistit, kdo to je a chytit ho při činu?
Ale to je tak časově náročné a asi i vyčerpávající, že tudy cesta nevede.
Tak asi pak tu další dekoraci bych „obětovala“ ke zničení a zkusila ji nějak asi pomatlat smůlou nebo něčím, co není cítit na první závan a přesto napáchá škodu?

Nevím no, já bych asi prostě letos nic na dveře nedala.
Leda možná tak lístek, že dekorace mi nějaký dobrák krade a proto máte dveře „holé“.
Nebo ani ten lístek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
8.11.16 13:13
@sisk píše:
A nosí si to domu nebo vyhazuje? Jestli domu, tak bych třeba věnec udelala dutej a do nej dala rybičky nebo syrový maso… :jazyk:

:lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak teď jsem pořádně zasmála tedy :potlesk: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný